HAZIR GOZ MAKYAJI

'Cirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır' sozunu dustur edinmiş kozmetikciler dunyada bakımsız ve makyajsız kadın bırakmamaya niyetliler. Zaman problemi cekenler, makyaj yapmayı beceremiyorum diyenler, ve makyaj yapmaya uşenenler, sizi cok sevindirecek bir urun cıktı. Yapıştırdığınızda siz cıkarana kadar istedeğiniz şekilde kalacak zahmetsiz goz farı cıkartmaları.

Bu urunleri kullandığınızda yuzunuze hem profosyonel bir makyozun eli değmiş gibi goruntunuz olacak, hem de zamandan kazanacaksınız.
Her goz farı cıkartması 20 kez kullanıma gore yapılmış ve bir ciftin fiyat aralığı 10 dolarla 15 dolar arasında değişiyor.
İnternet uzerinden de satın alabileceğiniz bu urunleri 'eye shadow kit' ya da 'eye shadow stickers' diye arama yaparak bulabilirsiniz.

her goze uyarmı aceba cok merak ettim şimdi
ama pratik bir uygulamaya benziyor teşekkurler canım İlginc..Ama bence cok pratik olmuş..

Teşekkurler Şekerr.. :evet cok ilginc ama neden olmasın pratik bir yol denemeye değer
Teşekkurler canım ellerine sağlık ilk kez duydum cok ilginctutulurmu aceba bende hic duymamaistim ama guzel olmus alipta denemekte fayda var tesekkurler gulum aaa ne guzel yapıştır cık dışarı gercekten cok ilginc ama cok guzel duruyorlar Makyaj cantası taşımayı sevmedigim icin tam benlik

Pratik şeyleri her zaman sevmişimdir