İnsanlık tarihi hakkında bizlere oğretilenlerin dışında, mitolojinin ve sembollerin arkasına gizlenmiş saklı ve değerli bilgilerin kucuk ayrıntılarını, detaylarını yorulmadan, bıkmadan ve hatta hic usanmadan irdeleyen beyinler vardır. İşte bu kitap, o harika beyinlerden biri olan yazarımızın, hem bilimsel verileri incelemede hem de derin tarih araştırmalarında sergilemiş olduğu başarının ve emeğinin muhteşem bir sonucudur.
2013 yılında kesişti yollarımız sevgili dostum Gok Turk ile. Sumer tabletleri ve bilinmeyen tarihin esrarengiz yollarına Gok Turk’un tavsiye ettiği kitaplar, araştırmalar ve bizzat kendi bilgilerini aktarması ile girdim. 2014 yılında cıkan ilk kitabı Amon Ra, kendisi icin olduğu kadar benim icin de cok ozel ve değerliydi, cunku kitap editorluğunun yanı sıra bilimsel konuların daha doğru ve daha acıklayıcı ifade edilmesi acısından kucuk dokunuşlarım olmuştu. Bu kitap icin de yazarımız bana, aynı teklifi sunduğu zaman cok heyecanlandım ve de cok mutlu oldum. Bir sonraki bolumu merak
icinde bekleyerek gecirdiğim calışma anları benim icin oldukca keyifliydi.
Okuyucuların dunyaya, gecmişe, geleceğe ve hatta kendi hayatlarına dair, bir yandan oğrenirken bir yandan da bircok konuyu duşunerek sorgulayacakları Bala-eš-kar’a yolu acık, okuyucusu bol olsun demekten başka bir soze gerek yok bence…

Prof. Dr. Gokcen Yuvalı

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bala Es-Kar Yazar: Gok Turk Yayınevi: MD Basım Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 520 Ebat: 17 x 22 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050665314