MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Mardin İl Başkanlığını Ziyaret Etti
MARDİN - Milliyetci Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Şırnak İl Kongresi'ne katılmasının ardından Mardin' gelip MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Mardin, Mardin olalı boyle hareketlilik gormedi diyerek, MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş ve ekibine azimli calışmalarından dolayı teşekkur etti. Gundemin İzmir depremiyle sarsıldığını acı ve uzuntu icerisinde takip ettiğini belirten Vekil Erdem, İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına ve Turkiye'ye başsağlığı dilediğini belirtti.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, konuşmasına şoyle devam etti:
" Oncelikle Şırnak İl Kongresi'nden sonra il başkanımız bizi yalnız bırakmadı. Ferhan Başkan'ımız geldi. Orada butun gununu bizimle beraber gecirdi. İl kongresinden sonra Diyarbakır yolu uzerinde Mardin'e uğramadan olmazdı. Cunku Mardin, Mardin olalı bu kadar guzel hareketlilik yakalamamıştı. Cok şukur buraya geldik. Butun ilcelerimiz burada. İl başkanımız, il kadın kollarımız ve ilce kadın kollarımız burada. Ben hepsine cok teşekkur etmek istiyorum. Tabi gundem hepimizin acı icerisinde takip ettiği İzmir depremi ile sarsıldı. İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine sabır diliyorum. Turk Milleti'nin başı sağ olsun. Allah ulkemizi ve Turk Milleti'ni felaketlerden korusun ve beterinden saklasın. Azerbaycan ordusu bir yandan mucadele yurutuyor Karabağ'la ilgili. Allah'ın izniyle Turk'un toprağı Turk kalacak ve Karabağ'ıda en kısa zamanda Turk topraklarına katacağız. İşgalci Ermenistan'ında oradan gonderilmesi icin gereğinin yapılacağına inanıyoruz. Yureğimiz ve dualarımız kahraman Azerbaycan ordusu ile. Ferhan Başkan'ımıza tekrardan teşekkur ediyorum. Temennim o dur ki guclu Turkiye hedefini Cumhur İttifakı catısı altında Milliyetci Hareket Partisi olarak buyuk gayretler icerisinde ilerletmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile liderimiz Sayın Devlet Bahceli Bey'in selamlarını saygılarını ve muhabbetlerini iletiyorum" dedi.
Ardından il başkanlığı binasını gezip oradan ayrıldı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / KUBRA NUR ATİK