ATAŞEHİR'de akşam saatlerinde yol kenarındaki cop konteynerinde buyuk bir gurultu ile patlama meydana geldi. Patlamada olen ya da yaralanan olmazken cevrede park halindeki arabalarda hasar oluştu. BUYUK BİR GURULTU İLE PATLADI
Patlama saat 20.00 sıralarında Fetih Mahallesi Karaman Ciftlik Yolu caddesi uzerinde bulunan bir cop konteynırında meydana geldi. Buyuk bir gurultu ile meydana gelen patlama cevrede paniğe neden oldu. Haber verilmesi uzerine olay yerine cok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri cevrede geniş guvenlik onlemi aldı. Patlamanın yaşandığı yere cıkan butun sokaklar şerit cekilerek yaya ve arac trafiğine kapatıldı. Patlamanın meydana geldiği noktada bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu.

Patlama olduğu anda oradan gecen Mustafa Seyrek yaşananları; "Arkam donuk gidiyordum, işten eve geliyordum. Olay yerinden yaklaşık olarak yuz metre ilerideydim, cok buyuk basınclı bir patlama geldi. Kendimi o panikle yere attım resmen. Geri donduğumde cok kalabalık vardı, biraz ilerde bekledim. Sonra polisler geldi, bu şekilde şeride aldılar. Yaralı yoktu ama cop konteyneri paramparca olmuştu. Bir arabanın arkasında hasar vardı" şeklinde anlattı.
VALİLİK PATLAMA İLE İLGİLİ ACIKLAMA YAPTI
Ataşehir'de cop konteynerinde meydana gelen patlama ile ilgili İstanbul Valiliği bir acıklama yaptı. Yapılan acıklamada; " Bugun saat 20.00 sıralarında Ataşehir ilcemiz Fetih Mahallesi Karaman Ciftlik Yolu caddesindeki bir cop konteynerinde mahiyeti henuz tespit edilemeyen bir patlama meydana gelmiştir. Patlama neticesinde konteynerin yanında bulunan bir aracta cok kucuk capta maddi hasar oluşmuştur" denildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

- OkurKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yılmaz OKUR