- Giresunspor - Umraniyespor macının ardından
GİRESUN - TFF 1. Lig'in 8. haftasında Giresunspor, kendi sahasında konuk ettiği Umraniyespor'a karşı 1-0'lık skor ile mağlup oldu. Macın ardından iki takım teknik direktorleri karşılaşmayı değerlendirdi.
Giresunspor Teknik Sorumlusu Umit Şengul yaptığı acıklamada "Bugun 3 puana odaklanmıştık ama maca cok durgun başladık. Hemen hemen her hafta gol yedik. Bir oz eleştiri yapmamız lazım. En azından bunun onune gecebilmemiz lazım. En azından gol yemeden macları kazanmamız lazım. Bunun icin calışmalarımızı cok daha yoğunlaştıracağız. Maalesef hakem ikinci yarıda rakip takımın oyunu yavaşlatma adına yaptığı her şeye goz yumdu. Butun kartları bize kullandı ama rakibin oyunu yavaşlatma adına yaptığı hicbir şeye mudahale etmedi ve bir tane kart gosterdi. Olması gereken cok sert bir mudahaleydi. Biz bundan sonraki macları kazanmaya calışacağız. İnşallah onumuzdeki hafta Bandırmaspor macında 3 puanı alıp, istediklerimizi sahaya yansıtmayı hedefliyoruz. Gecen hafta mac oynamamamız oyuncularımızın ritmini kaybettirdi. Onun sıkıntısını yaşadık. Ama bu durumu duzelteceğiz. İnşallah son mağlubiyetimiz olur" şeklinde konuştu.
Recep Ucar: "3 puanla mutlu şekilde donuyoruz"
Umraniyespor Teknik Sorumlusu Recep Ucar ise "Bu hafta goreve başladım. Zor bir mac olacağını duşunuyorduk. Giresunspor son oynadığı 3 ic saha macını kaybetmemişti. 2 galibiyet 1 beraberliği vardı. Son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alan bir takımdı. Rakibimizin guclu yonlerini biliyorduk. Ama bunun karşısında bizimde bir hazırlığımız oldu. Macın genelinde oyunculara verilen gorevleri yerine getirdiklerini duşunuyorum. İlk yarı istediğimiz gibi gecti. Hemen hemen hic pozisyon vermeden tamamladık. Benim adıma ilk macım ve futbolcularla 3 gunluk antrenman yaptık ve bunların geri donuşleri cok iyi oldu. Verilen gorevleri yerine getirip buradan 3 puanla mutlu bir şekilde donuyoruz" acıklamasını yaptı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / AHMET BİLGE