Fenerbahce Televizyonu'nun FB TV gulen yuzu, tum kulup personelinin "Sincabım" diye cağırdığı sunucu Dilay Kemer, uzun suredir mucadele ettiği hastalığa yenik duşerek henuz 32 yaşında hayatını kaybetti. Yaklaşık 6 yıldır FB TV'de calışan, surekli gulumseyen yuzu ve iyi yureğiyle herkesin sevgisini kazanan Dilay Kemer'in olumu buyuk uzuntu yarattı.
[h=3]"TATSIZ BİR DURUM VAR GALİBA" DEDİ, İŞİNE BİR DAHA DONEMEDİ[/h]Dilay Kemer, 2018 yılında sunduğu bir haber bulteni sonrasında kendisini cok yorgun ve halsiz hissettiğini belirterek, "Beslenmeme cok dikkat ediyorum, vitamin takviyesi alıyorum gene de bu yorgunluğum gecmiyor" diyerek, doktora muayene olmak icin 1 saatliğine FB TV yoneticilerinden izin almıştı.

Gittiği hastaneden yaklaşık bir saat sonra telefon eden Dilay, "Bir saat demiştim ama sanıyorum işim biraz uzayacak. Tahliller yaptırmam gerekiyor" dedi. Bir sure tekrar telefon acan Dilay, "Doktorların surat ifadelerini hic beğenmedim, sanıyorum tatsız bir durum var ve beni hemen yatırıyorlar" demiş ve o gunden sonra sonra bir daha işine donemeyip tedavi gormuştu.
Hasta yatağından surekli FB TV'deki arkadaşlarına umut dolu mesajlar atan Dilay Kemer, sosyal medya hesabından da sık sık kanser hastalığına yonelik farkındalık yaratacak paylaşımlar yapmıştı.
[h=3]KOSTAS SLOUKAS'IN DUYGULANDIRAN JESTİ[/h]Dilay'ın Kostas Sloukas hayranı olduğunu bilen mesai arkadaşları Yunan basketbolcuya bir video cekip moral olması icin gondermişti. Dilay'ın durumundan etkilenen Sloukas, ayrıca talihsiz sunucunun hastanedeki odasına cicek yollamıştı. Dilay goruntunun ardından gelen bu cicekle cok mutlu olmuş ve sevincini ailesi ile arkadaşlarıyla paylaşmıştı.
[h=3]MAZBATA TORENİNE DAMGA VURMUŞTU[/h]İki yılı aşkın suredir kanser tedavisi goren Dilay Kemer akıllarda Ali Koc'un başkanlığı kazandıktan sonra duzenlenen mazbata torenindeki sunumuyla yer edinmişti. Torendeki konuşması coşkulu taraftarların alkışlarıyla sık sık kesilen genc spiker, daha sonra ağzını her acışında alkışlarla karşılaşmış ve bu guzellik dakikalarca surmuştu.
(Hurriyet)