Gulseli KENARLI-İdris TİFTİKCİ-Zeki GUNAL/ İSTANBUL DHA CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Camii ve Ataturk Kultur Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili olarak konuşan Erdoğan, "Tum ailesine başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağ olsun" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan cıkarak Taksim'e geldi. Erdoğan ilk olarak Taksim Camii'ne geldi. Erdoğan buradaki incelemelerinin ardından Ataturk Kultur Merkezi'ne gecti. İncelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Erdoğan, burada acıklama yaptı. Erdoğan Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili olarak, "Eşleri Berna hanımla konuştum, Allah taksiratını affetsin. Marmara İlahiyat bir diğeri Camlıca Cami henuz kararını vermediklerini soyledi" dedi.
Erdoğan, "Tum ailesine başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağ olsun" dedi.Erdoğan, "Taksim Camii'ni Ramazan ayı icerisinde yetişmesine dair bilgi aldım. Burayla ilgili de 2021'in 6. ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var. Bunun icin Kultur ve Turizm Bakanımın ciddi gayretleri var. Fevkalade bir durum olmadığı takdirde 6. ayın sonunda burayı bitireceğiz. Belki elektrik işlerinde sarkma olabilir ama bunun dışındaki butun işleri bitireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı