Siirtli sabun ureticisi, menengic ağaclarından elde edilen ve hicbir kimyasal madde katmadan yaptığı organik bıttım sabunlarını Almanya, Hollanda, İngiltere, Belcika gibi ulkelere ihrac ediyor.
Kent merkezinde dededen kalma mesleği devam ettiren Mithat Apari, menengic ağaclarından elde ettiği urunleri kaynatarak organik bıttım sabunu haline getirip yurt ici ve yurt dışına satıyor. Dunyayı etkisi altına alan korona virus salgını sonrası bircok ulkeden Siirt'te uretilen bıttım sabununa talep olduğunu belirten Mithat Apari, yurt icinde olduğu gibi yurt dışından da cok sayıda sipariş aldıklarını soyledi. Apari, "Korona virus nedeniyle şu an bıttım sabunumuza yurt icinden ve yurt dışından muthiş derecede talep var. Urunlerimizi Hollanda, İngiltere, Belcika, Almanya ve bircok ulkeye gonderiyoruz. Kullananlar bize donuş yapıyor. Bize dondukleri icin biz de kargolayıp Turkiye'nin her yerine ve farklı ulkelere gonderiyoruz. Yurt icindeki ve yurt dışındaki taleplerden cok cok memnunuz. Talep gitgide artırıyor. Her gun gectikce her gonderdiğimiz urunler bize memnuniyet ve başka bir sipariş olarak geri donuyor" dedi. - SİİRT
Kaynak: İhlas Haber Ajansı