Bursa'nın Osmangazi ilcesine bağlı Ebu İshak Mahallesi Acem Reis Camii'nde meydana gelen olayda, Ertan S. (35), ocak ayında boşandığı eşi ile dun oğle saatlerinde sokakta karşılaştı. Ertan S.'nin konuşmak icin yanına gittiği eşi, koşarak uzaklaşıp, carşı bolgesindeki bir dukkana sığınarak polise haber verdi. Bunun uzerine olay yerinden ayrılan Ertan S., evinden ip alarak Acem Reis Camii'ne gitti. Caminin ikinci katına cıkan Ertan S., avizeye bağladığı iple kendini astı.
[h=3]AKŞAM NAMAZI İCİN GELEN GOREVLİLER ASILI BULDU[/h]Akşam namazı oncesi camiye gelen gorevliler, Ertan S.yi asılı halde bulup, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede, Ertan S.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ertan S.'nin cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi icin Bursa Adli Tıp Kurumu'na gonderildi.
[h=3]''SENİN İCİN CANIMI VERECEĞİM''[/h]Ertan S.'nin intihar oncesi eşine hitaben not bıraktığı belirlendi. Orhan S.'nin notunda, "Bir konuşmayı bile cok gordun bana. Oysaki ben senin icin canımı vermeye razıyım ve vereceğim de. Bir kere dinleseydin beni. Ama sen onyargı yapıp dinlemedin. Yine de ben seni cok sevdim. Hic anlamadım. Ama ben seni cok ama cok sevmişim. Sen olmayınca bana hayat boş geliyor. Yaşamak ne dersen de bana ama seni ben cok sevmişim. Geciremiyorum gunumu, olmuyor. Seni cok seviyorum" yazdığı goruldu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Semih ŞAHİN