ANKARA'da yaşayan Emrecan Bukme (22), duzenli beslenme ve spor ile 7 ayda 50 kilo vererek 127 kilodan 77 kiloya duştu. Bukme, "Hayatımda cok şey değişti. Artık vucut geliştirme sporuyla ilgileniyorum ve modellik olarak goruştuğum yerler var" dedi.
Ankara'da fazla kiloları nedeniyle huzursuzluk yaşayan Emrecan Bukme, sosyal medyada dolaşırken '1 ayda 10 kilo verdirme' garantisi sloganıyla yola cıkan vucut geliştirme ve bireysel antrenor Soner Kul ile tanıştı. Yaptırdığı kan tahlilini Kul'a ulaştıran Bukme, kendisi icin hazırlanan beslenme ve spor programına başladı. 7 aylık programın sonunda 50 kilo veren Bukme, 127 kilodan 77'ye duştu. Eski kıyafetlerini giydiğinde bol gelen Bukme, fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere ornek oldu.
'HAYATIMDA COK ŞEY DEĞİŞTİ'Kiloluyken evden dışarı cıkmak ve cok sevdiği muzikle ilgilenmek istemediğini dile getiren Emrecan Bukme, "Arkadaşlarımla gezerken cok terliyor, nefes alamıyordum. Surekli bir rahatsızlık hissediyordum ve kendime guvenimi kaybetmiştim. Sonra bir gun evdeyken Soner hocayla tanıştım. Kan testime bakarak bana sağlıklı bir beslenme ve spor programı hazırladı. Program boyunca da bana destek oldu. Oncesinde 127 kiloydum, şimdi 77 kiloya kadar duştum. Hayatımda cok şey değişti. Artık vucut geliştirme sporuyla ilgileniyorum ve modellik olarak goruştuğum yerler var" diye konuştu.
'İLK AYINDA 25 KİLO VERDİ'Emrecan Bukme'nin kendisine hazırlanan programa istikrarlı bir şekilde devam ettiğini ve 7 ay gibi bir surede 50 kilo vererek kendisini gururlandırdığını belirten Soner Kul ise, "Tanıştığımızda bayağı kiloluydu ve kan şekeriyle ilgili sıkıntısı vardı. Diyetisyenimiz ve doktorumuzla birlikte inceleyip, kendisine bir program hazırladık. 127 kilodan 77 kiloya kadar duştu. Emre bu kadar kilo verdi ama vucudunda herhangi bir deformasyon da olmadı. Kendisi şu anda modellik yapıyor, muzikle ilgileniyor. Başlarda dışarı cıkmak istemeyen Emre, şimdi cok mutlu" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ruşan Anıl ATAR