Site adresi: PM ( .com ) Bebek Ve Kadın Geçmektedir Domain' de.
Fiyat: 1250 TL ( 0553 289 81 64 ) iletişim.
Sitenin aylık getirisi: Adsense eklendiğinde aylık 25-100 TL civarı.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bebek & Kadın & Sağlık
Hosting dahil midir: Yardımcı olurum.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhabalar, arkadaşlar öncelikle belirtmek istiyorum ki sitede 1 aydır içerik giremiyorum büyük bir trafik kazası geçirdim.. Yavaş yavaş kendimi topluyorum ve eskisi kadar ilgi gösteremeyeceğim için sitemi gerçekten ilgilenecek gözü gibi bakacak birine devretmek istiyorum. Sitem gerçekten el emeği göz nurudur sizlerde gördüğünüz de ne kadar özendiğimi ne kadar emek verdiğimi göreceksiniz.
Site tamamen adsense uyumlu olarak hazırlandı, daha önce adsense eklendi ve tbmler oldukça güzel bunu size söyleyebilirim. Başvuru yapıp adsense rahatlıkla alabilirsiniz. Forumda uzun yıllardır wordpress işleri ile uğraşıyorum o linki de sizinle paylaşacağım.
Sitenin tasarımını türkçeleştirilmesini, wordpress ayarlarını SEO ayarlarını bizzat kendim profesyonel derece de yaptım.
KLİŞE OLACAK AMA SİTEYİ ALAN ARKADAŞ SADECE MAKALE GİRİŞİ YAPACAK.
SİTEYİ ALAN ARKADAŞA BEN BİZZAT 15 GÜN EDİTÖRLÜK HİZMETİ VERECEĞİM, MAKALELERİNİ BEN YAZIP GİRECEĞİM.
SONRASINDA İZLEMESİ GEREKEN YOLU MUTLAKA TARİF EDECEĞİM.
Sitede ortalama 100 adet makale mevcuttur, hepsi özgün ve el emeğidir.
Sadece makalelerin ve yapılan çalışmaların değeri 1000 TL nin çok üzerindedir.
Sitenin da & pa değerleri gayet tatmin edicidir, Siteye mail atıp sürekli tanıtım yazısı vermek isteyenler kişiler vardır.
Elimde 100 adet tamamen özgün kadın & bebek & sağlık makaleleri bulunuyor, isteyen arkadaşlar için yardımcı olurum.
Bebek Ve Kadın Sitesi 🔥 Harika Domain 🔥 Tamamen Özgün 🔥 Adsense Uyumlu 🔥 15 Gün Editö
Site Satışı0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Bebek Ve Kadın Sitesi 🔥 Harika Domain 🔥 Tamamen Özgün 🔥 Adsense Uyumlu 🔥 15 Gün Editö
-
29-10-2020, 21:02:22