TFF 3. Lig 4. Grupta mucadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulup Başkanı Sait Aybak ve yonetim kurulu uyeleri basın mensuplarıyla biraraya geldi.
Ozel bir işletmede duzenlenen basın toplantısına Sait Aybak, yonetim kurulu uyeleri, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz ve kentte gorev yapan basın mensupları katıldı. Adıyaman 1954 Spor'un ligde verdiği mucadelede gelinin nokta, kulup ve basın mensupları arasındaki ilişkiler konuşuldu.

Başkan Sait Aybak, gecen yıl BAL'da mucadele eden Adıyaman 1954 Spor'u 3. Lige cıkartmayı başardıklarını dile getirerek, "Şuanda profesyonel ligde mucadele ediyoruz. İnşallah bu mucadelemizi sonuna kadar surdureceğiz. Bu ligi de en guzel şekilde bitirerek Adıyaman'ı en guzel yerlere getireceğiz. Bu bağlamda hem gecen yıl hem de bu yıl gerekli calışmalarımızı yaptık. Geride bıraktığımız 6 haftaya baktığımız zaman tabi rakiplerimizin eksikliğiyle bizler lider durumundayız. Emin adımlarla hedeflerimize doğru gidiyoruz.
Basın ile bir araya gelmemizin nedeni ise surekli basından bizlere bir sesleniş var. Basın mensupları ile aramızda bir sorun yok. Benim işlerimin İstanbul'da olmasından dolayı maclar icin Adıyaman'a geliyorum. Bundan sonra inşallah ayda bir ya da 2-3 ayda bir basın mensuplarıyla bir araya geleceğiz. İstişarelerimizi yapıp daha iyi yerlere gele bilmek icin el ele vereceğiz. Her arkadaşımızın bakış acısı aynı olmuyor, duyguları aynı olmuyor, bizlerde bu durumu doğal karşılıyoruz. Ama isteğimiz ve dileğimiz şudur ki Adıyaman 1954 Spor Kulubu gerek basınıyla, gerek kamuoyuyla, gerek taraftarı, gerek burokrasisiyle bu kadar mecrası olan bir takımı basının da desteklemesini istiyoruz. Basının ne yazması gerekiyorsa, ozgur iradesiyle yazması gerekiyor. Bizler bunu talep ediyor ve bunu istiyoruz. Bizi iyi lanse edin demiyoruz, eksiğiyle, hatasıyla yazın cizin diyoruz ama acımasız da olmayın diyoruz. Bizler bir gorev ustlendik ve bunu da gorev bilinciyle yuruyoruz. Benim burada bir beklentim yok, bir siyasi hedefim yok, ben populer olmak icin bu kulubun başına gelmedim. Allah'a şukurler olsun kendi işim var, durumum var. İşimde ve gucumdeydim" dedi.
Aybak, Adıyaman 1954 Spor'a kent icin destek cıkılmasını istedi. - ADIYAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı