Malatya Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'ın surpriz ziyaretcileri vardı. Başkan Gurkan'ın gecmiş doğum gunu icin ozel bir pasta hazırlayan Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Grubu tribun liderleriyle birlikte Gurkan'ı makamında ziyaret ederek doğum gununu pasta keserek kutladı.
Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ile birlikte Tribun liderleri Murat Alpay, Serdar Kaplan ve uyeler Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'ın resminin bulunduğu pastayı Başkan Gurkan ile birlikte kesti. Taraftarların yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkur eden Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan, taraftarların nazik ziyaretlerinden ve jestlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'a sıkıntılı donemlerinde takımın yanında olduğu icin teşekkur ettiklerini ifade etti. Kaya, "Buyukşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gurkan'ın gecmiş olan doğum gununu bugun gecikmeli de olsa kutlamak istiyorum. Yoğun mesailerinden dolayı geciktik ama bugun kutladık. Daha sağlıklı nice yıllara diyorum. Başkanıma bu yılki takımımızın sıkıntılı surecinde verdikleri desteklerden dolayı, memleketimizin ağabeyliğini gostermelerinden dolayı taraftarım adına tekrardan teşekkur ediyorum" dedi. Surpriz kutlama icin teşekkur eden Başkan Gurkan ise şunları kaydetti:
"Derebeylerinin boyle bir incelik yapmalarından dolayı kendilerine teşekkur ediyorum. Gectiğimiz 28 Eylul doğum gunumuzdu. Bizim yoğunluğumuz ve dışarda olmamız nedeniyle biraz gecikildi. Bugun de arkadaşlarımız pastalarını almış gelmişler. Spor camiasının inceliği, zarafeti ve kibarlığı budur. Derebeylerini taraftar olarak centilmenlikleriyle, tribundeki tutum ve davranışlarıyla ilgili ve rakip takıma dahi gostermiş oldukları guzelliklerinden dolayı kutluyorum. Malatyaspor'umuzun başarılarının devamını temenni ediyorum. İnşallah gectiğimiz donemde yaşadığımız tedirgin durumları bu donemde yaşamayız diye duşunuyorum. Şu anda takımımız yavaş yavaş oturmaya başladı. İnşallah bu guzel takım başarılara imza atarak butun derebeylerini de, bizleri de, Malatya'yı da ve butun Malatya'yı sevenleri de coşturur. Temennimiz daha guzel gunlerde daha başarılı gunlerde birlikte olmak diliyorum."
Gurkan, geride kalan 6 haftalık periyotta mac gunlerinin ozel programlarıyla cakıştığı icin musabakalara gelemediğini belirterek, ilk fırsatta takvimi uyan bir maca gideceğini belirtti. Gurkan, "Malatyaspor bizim ortak paydamızdır. Malatya'nın ortak paydasıdır. Sevincimizdir, başarısı bizleri sevindirir. Maclarda mağlup olması bizleri uzer. Malatyalıların hepsini uzer. Malatya'yı sadece Malatya'da ki 850 bin nufus olarak değerlendirmekte doğru değil. Malatya'nın uc dort katı da dışarıda vardır, yurt dışında vardır. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de buyuk hemşeri topluluğumuz var. Ayrıca 81 vilayetimizde ve yurt dışında hemşerilerimiz var. Malatya'nın başarısında seviniyorlar, kaybettiklerinde de uzuluyorlar. Lig fiksturunde 8. sırada yer alıyoruz. Temennimiz inşallah bu şekilde devam etmesidir. İnşallah bu sureci daha da ileri goturup ust sıralarda yer alır. Gecen yıl Malatyaspor'umuzun duşme hattında olması ve sonucta da cok kotu maclarla kaybetmemiz ve ligden duşmemiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Futbol Federasyonumuza, Genclik spor Bakanımıza da teşekkur ediyoruz. Ozellikle Spor adamı olarak Rıdvan Dilmen hocamıza teşekkur ediyorum. Bu surecte Malatyaspor'un ve diğer kuluplerin yaşadığı gerek Covid-19 ile ilgili gerek diğer sorunlarla ilgili olsun Malatyaspor'a boyle bir şans doğdu. İnşallah Malatyaspor'muz bu şansı yonetim, futbolcular olarak iyi değerlendirir. Boyle guzel bir yaş pasta yapıp guzel bir fotoğrafla susleyip taraftarlarımızın bizleri ziyareti şahsımı memnun etmiştir. Bu anlamda butun arkadaşlarımı kutluyorum ve teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı