Hasan YILDIRIM-Cemal YURTTAŞ BEYOĞLU'nda iki katlı boş binada cokme oldu. Olayda olen yada yaralanan olmazken bina kullanılmaz hale geldi.
Beyoğlu Taksim Yağhanesi Sokak uzerrinde bulunan iki katlı boş binada saat 12.00 sıralarında henuz belirlenemeyen bir nedenle cokme oldu. Olay yerine itfaiye, elektrik ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Sokağın elektriği ve gazı kesildi. Yapılan kontrollerde binada kimsenin olmadığı tespit edildi. Tedbir amaclı sokak yaya ve arac trafiğine kapatıldı. Olayda olen ya da yaralanan olmazken bina kullanılmaz hale geldi. Ekiplerin calışmaları devam ediyor.
CATIRTILAR GELİNCE İNSANLARI UYARDIKMahallede esnaf olan Burhan Kayacan "Ben iceride oturuyordum. Dışarıdan catırtı sesleri geldi. Once anlayamadım. Daha sonra bina icinden bir gurultu geldi. Binadan parcalar kopuyor. Benim arabam da tam binanın onundeydi. Diğer arabamda da cocuğum yatıyordu. Hemen koştum kardeşime arabayı buradan al bina cokuyor dedim. Biz arabayı aldıktan beş dakika sonra bina coktu. Burası 3-4 ay once satıldığı icin boşaltıldı. Daha once burada yaşayanlar vardı. Biz binadan catırtılar gelince onlem aldık. Yolu kestik ve insanları uyardık. Onun icin olen ya da yaralanan yok" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı