Cin Takvimine Gore Cinsiyet Belirleme 2011-2012
Cin Takvimi Bebeğin Cinsiyeti Nasıl Tahmin Edilir
cin takvimi cinsiyet belirleme 2012

Bebeğimin cinsiyeti nedir merak ediyorum diyen anne adayları veya henuz anne olma planı yapanlar ve ayrıca elbette onların eşleri sizlere vereceğim bir yontemler cinsiyet tahmininde bulunabilirsiniz. Tabi Cinlilerin icat ettiği cinsiyet bulma takviminin doğru işleyip işlemediğini test etmek icin oncelikle kendinizin doğum tarihini aşağıdaki takvime gore bularak doğru olup olmadığınbakın. Şayet sizde doğru yanıtı vermiş ise bebeğinizin tahminini de hamile kaldığınız yaşa gore doğru tahmin edecektir. Cinliler, cin takvimine gore cinsiyet belirleme yontemini yaklaşık olarak 1000 yıldır kullanıyorlar. Cin gibi 1.5 milyara yakın insanın yaşadığı bir ulkede bu denli meşhur olan bu cinsiyet tespiti ve tahmini takvimi ulkemizde de artık daha fazla kullanılacağa benziyor.
Pek cok Asya ulkesinde bebek bekleyen ciftler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden oğrenseler de, emin olmak icin Cin Takvimi ve halk inanışlarına da başvuruyor.

Cinlilerin geleneksel olarak astroloji ve astronomi de derin bir bilgi birikimi vardır. Bundan yuzyıllar once cinli astronomlar tarafından hazırlanan bu takvim. malile kalan annenin yaşı ile hangi ayda hamile kaldığını değer olarak alıyor. ve basit bir matriks ile iki kısmın birleştiği noktadaki renge gore (mavi ya da pembe) doğacak olan bebeğin cinsiyeti tahmin ediliyor. Misal olarak 24 yaşındaki bir anne ocak ayında hamile kalırsa bebek erkek olacak demektir. Ben 1984 doğumluyum ve 2008 ocakta hamile kaldım. 2009 ekiminde doğan bebeğim ise gercekten erkek cinsiyeti ile doğdu. 2008 de 24 yaşımda idim ve ocak ile kesişen kısım gercekten erkek bebeği gosteriyor.

Tabi burada kastedilen durum normal doğumdur. Tup bebek ile doğumlarda 1 ay ileri atıyor. O nedenle yanlış hesaplamamak gerekiyor. Bir de doğum kontrolu yapan hanımlara ufak bir uyarım olacak. Kadınlar doğum kontrolunu bıraktıktan genellikle 2 ay sonra hamile kalıyorlar. Bebeğinizin cinsiyetini hedeflerken bu tur ufak sorunları cozmeye dikkat edin. Erkek ya da kız cocuk sahibi olmak icin ne zaman hamile kalmalıyım diyorsanız ve verdiğim takvime gore hesaplama yapamadıysanız o zaman bizlere yazın ve bizler de sizler icin cin takvimine gore cinsiyet hesaplama yapalım.Allah herkese gonlune gore evlat versin.