HATAY'ın İskenderun ilcesine karadan giremeyince 'paramotor' ile sızmaya calışan PKK'lı teroristlerin Turk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirilmesi, dikkatleri bu hava taşıtına cekti. Paraşutunun kalitesine gore hızları 40 kilometreye kadar cıkabilen ve havada 3 saat kadar kalabilen paramotorların Turkiye'de en yaygın kullanıldığı yerlerden biri ise Muğla'nın Fethiye ilcesindeki Babadağ. Eğitmenler, ucuşu ozel izne bağlı olan bu hava taşını kullanmak icin oncesinde en az 50 ucuş denemesi yapılması gerektiğini soyledi.
Hatay'ın İskenderun ilcesindeki teror saldırısından sonra gozler PKK'nın paramotorlu 'teror ucuşuna' cevrildi. Daha once Hatay'daki Amanos Dağları'na sızan PKK'lı teroristlerin 'Zeytin Dalı' operasyonu sonrasında bu guzergahı kapatıldı. Artık karadan Hatay'a sızamayan teroristler in 'paramotor' olarak bilinen hava paraşutu ile bolgeye sızmaya calıştığı belirlendi. Bu şekilde sızma girişiminde bulunan toplam 4 terorist, Turk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca etkisiz hale getirildi. Bu gelişme gozlerin paramotorlara cevrilmesine neden oldu. Dunyada ve Turkiye'de paramotorun en cok kullanıldığı yerlerden olan Muğla'nın Fethiye ilcesindeki Babadağ'da ucuşu ozel izne bağlı olan paramotor, sayılı işletmelerde bulunuyor. Hem yamac paraşutu hem de paramotorlu ucuşların Turkiye'deki durağı olan Babadağ'da yaklaşık 20 yılı aşkın tecrubesiyle eğitim veren Veli Sevilgen (52), DHA'ya konuştu. 1997 yılından itibaren bu sektorun icerisinde olduğunu belirten Sevilgen, "1997 yılında Mersin'de acılan bir kurs eğitiminde ucmaya başladım. Ucuşlarımı 2003 yılları ile 2004 yılları arasına kadar surdurdum. Ardından ucuşlarımda, motorlu yamac paraşutune geciş yaptım. O gunden bugune kadar motorlu yamac paraşutunu (paramotor) aktif olarak kullanıyorum" dedi.
'PARAMOTOR KULANIMI İCİN EN AZ 50 UCUŞLUK TECRUBE ŞART'Sevilgen, paramotor kullanımının, paraşute gore daha fazla deneyim gerektirdiğini soyledi. Paramotorun, motor ve pervane sistemi olan, yamac paraşutu ile beraber duz zeminde hız kazandırılarak kullanılan bir hava taşıtı olduğuna dikkati ceken Sevilgen, "Once yamac paraşutu ile belirli bir seviyeye kadar ucuş yapıp, tecrube sahibi olunduktan sonra motorlu yamac paraşutu kursuna geciş yapabilir. Ancak onda da minimum 50 veya 100 ucuş yapılması gerekiyor. Bunu minimum 50 saat olarak da duşunebiliriz" diye konuştu.
'3 SAAT HAVADA KALABİLİYOR'Paramotorla duz bir zeminden kalkış yapılıp, mesafe ucuşları yapılabildiğinin altını cizen Sevilgen, "Bir veya iki kişi taşıyabiliyor. Ortalama olarak 3 saat havada kalınabiliyor. Kullanılan paraşute gore saatteki hızı 25 ile 40 kilometre arasında değişebiliyor" dedi.'UCUŞ İCİN THK İZNİ GEREK'Paramotor kullanımının izne bağlı olduğunu vurgulayan Sevilgen, "Motorlu hava ucuşlarını yapabilmemiz icin Turk Hava Kurumu, lisanslar veriyor. Bu lisanslar bizde mevcut. Bu lisanslarla farklı şehirlerde gosteri ucuşları yapabiliyoruz. Ucuş yapılmadan once mulki amirliklerden, kaymakamlıklardan, emniyetten izin alınması gerekiyor. Guvenlik acısından bir sıkıntı yok ise ucuş yapılabiliyor. Askeri, stratejik bolgelerde, adliye, emniyet, petrol dolum tesisleri yakınında ucuş yapabilmemiz imkansız" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Hasan AKYILDIZ