Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Sedat Dursun ve Serdar Ozkan'ın suresiz kadro dışı kaldığını belirten bir acıklama yayınladı. Başkan Kamat, yeşil beyazlı kulubun resmi sitesinden yaptığı acıklamada, teknik direktor Mustafa Er'e guvendiklerinin de altını cizdi.
Bursaspor Kulubu Başkanı Erkan Kamat şu acıklamayı yaptı: "Cok Değerli Bursaspor Ailesi, icinde bulunduğumuz bu zorlu surecte ben ve yonetim kurulu uyelerimizin gosterdiği iyi niyetli calışmalardan dolayı kimsenin şuphesi olmasın. Biz Bursaspor ailesinin temsilcileri olarak aldığımız kararları tamamen Bursaspor Kulubu'nun menfaatleri doğrultusunda aldığımızı bilmenizi isterim. Oyuncularımız Serdar Ozkan ve Sedat Dursun, yonetim kurulumuzun kararıyla suresiz kadro dışı bırakılmıştır. Bugune kadar Mustafa Er hocamız ve beraberindeki teknik kadroya nasıl inandıysak bugunden itibaren daha cok guvendiğimizi belirtmek isterim. Takımdaki tum oyuncularımıza ve teknik kadromuza sizlerin de inanarak sahip cıkmanızı rica ediyorum. Zaman icerisinde her şeyin daha iyi olacağını ve mutlaka Super Lig'e cıkmak icin her şeyi yapacağımızdan kimsenin şuphesi olmasın. Onumuzdeki gunlerde herkesin beklediği cok kapsamlı basın toplantısını yaparak tum detaylarıyla Bursaspor Ailesini bilgilendireceğim. Şahsım ve Yonetim Kurulu Uyelerim adına saygılarımı sunarım." - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı