Fenerbahce Başkanı Ali Koc, Gokhan Gonul'un takımdan ayrıldığında icinin parcalandığını ifade etti. Koc aynı zamanda secimi duşunmediğini sozlerine ekledi.
Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı Ali Koc, Erol Bulut icin duzenlenen basın toplantısında sorulan soruları cevapladı. Başkanlığı doneminde cok travma ve beklenmedik şeyler yaşadığını anlatan Koc, "O yuzden ben cok daha temkinliyim. Hocam yeni ve Emre yeni. Emre travmanın bir kısmını yaşadı. Pozitif bakmama sebep olan 2 konu var. Hocanın Emre'nin futbolcuların gorduğu ışık, takımda golden sonraki reaksiyonlar, Samandıra'daki hava beni umitlendiriyor. Maca gelince de etraftaki macı takip eden insanların tepkileri umutla bakmama sebep veriyor. Trabzonspor macının ilk yarısı bitti 'Ah dedim tamam bu macı alamazsak ne olacak nasıl lansman yapacağız' dedim. İkinci yarı bayağı ustunluk bizdeymiş. Bundan sonraki maclarda cok daha pozitif olacağız. Tokezlediğimiz zamanlar olacak. Şukretmeyi biliyoruz ve iyi gidiyoruz. İnşallah boyle devam ederiz" dedi.
"Secimi duşunmuyorum"
Şu an hic secim duşunmediğini anlatan Koc, "Tek duşunduğum yola cıktığımız hedeflere ulaşmak. 2 donem dedik ama her zaman evdeki hesap carşıya uymaz. Zamanı gelince bakacağız. Tekrar soyluyorum secimlere ne kadar sure kalırsa kalsın, ne kadar cok aday cıkarsa cıksın her 3 senede secimler rastlıyor. Biz iyi giderken birileri cıktı aday oldu gidişimizi engelledi modunda değilim. Aday olma niyetinde olan kim varsa aday olması gerektiğini duşunuyorum. Bazı işler icin 6 sene gerekiyordu. 6 sene olup olmayacağını goreceğiz" ifadelerini kullandı.
"Gokhan Gonul ayrıldığında icim parcalanmıştı"
Gokhan Gonul'un buradan ayrıldığı zaman icinin parcalandığını soyleyen Koc, sozlerini şoyle tamamladı:
"Onun ne kadar Fenerbahce'ye hizmet etmekte cabaladığını, aldığı parayı oynadığı seneye bolersek en az ucret alan oyunculardan biri cıkar. Bizden ayrılış şekli paradan dolayı yansıtılması, buraya Beşiktaş ile geldiğinde tribunlerde yaşanan olaylar icimi acıtmıştı. Ben dikkat ederseniz her turlu taraftar tepkisini almayı bile goze alıp Gokhan ile ilgili duşuncelerimi iletmiştim. O forma ona yakışıyor, kaptan olmakta yakışıyor. Benim başkanlığımda donmuş olması memnun etti. Allah nazardan korusun. Şimdiye kadar cok iyi gidiyor. Fenerbahce Başkanı olarak Gokhan'ın aramızda olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor." - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı