BATMAN'da yaşayan Zahide A. (46), boşanmak istemediği kocası ve ailesi tarafından cocuklarıyla birlikte darbedildi. Sokak ortasında yaşanan saldırıda eşi M.A.'nın karnına tekme attığı Zahide A.'yı bir kadın sacından cekerek, yerde suruklemeye calıştı. Saldırı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Batman merkeze bağlı Camlıtepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, 4 cocuk annesi Zahide A.'ya,
4 yıldır ayrı yaşadığı eşi M.A. boşanma davası actı. Ancak Zahide A., boşanmaya yanaşmadı. İddiaya gore boşanamadığı icin ofkeli olan koca M.A., gecen cumartesi akşamı akrabaları ile birlikte Zahide A. ve cocuklarına saldırdı. Sokak ortasındaki saldırıda anne ve cocukları aralarında kadınların da bulunduğu grup tarafından darbedildi.
Cep telefonu kamerasına yansıyan goruntulerde yere duşurulen Zahide A., bir kadın tarafından sacı cekilerek suruklenmeye calışılıyor. M.A. da karnına tekme atıyor.Vatandaşlar tarafından kurtarılan Zahide A. cocukları ile birlikte polise şikayetci olarak, koruma talebinde bulundu.Yıllardır eşinden ve ailesinden şiddet gorduğunu iddia eden Zahide A. "Cocuklarım buyudu. Cocuklarımı okutmak istedim, izin vermediler. Cocuklarımı kotu işlerine alet edebilmek icin ellerinden geleni yaptılar. Eşim paha bicilemez servete sahip. Butun mal varlığını dolaylı yollardan başkasının adına vermişler. Bizi mağdur ettiler. Dort yıldan beridir tedbir kararımız var. Darbedildiğim icin şikayette bulundum. Cocuklarımı okula gonderdim diye defalarca şiddete uğradım. Boşanmadım diye, cocuklarımı terk etmedim diye her gun saldırıya uğruyoruz. Yardım istiyorum. Benim ve cocuklarımın can guvenliği yok. Her gun olumle tehdit ediliyoruz. Onceki akşam, eşim ve ailesi bize tuzak kurdu. Beni darbettiler. Beni korumaya calışan cocuklarıma da saldırdılar. Surekli olumle tehdit ediyorlar. Boşanmamı istiyorlar. Butun komşular ve cevredeki herkes biliyor. Olmek istemiyoruz. Her şikayet edişimizde tekrar tekrar uzerimize geliyorlar" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı