Fenerbahce'nin yeni Sportif Direktoru Emre Belozoğlu, kulubun yapılanmasını gordukten sonra Fenerbahce'nin başarılarında pay sahibi olmak istediğini belirtti.
Fenerbahce Kulubu, Emre Belozoğlu'nun yeni gorevini duzenlenen basın toplantısıyla acıkladı. 1907 Tribunu'ndeki toplantıya Başkan Ali Koc ve Emre Belozoğlu'nun yanı sıra yonetim kurulu uyeleri ile Teknik Direktor Erol Bulut katıldı. Duzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan Fenerbahce'nin yeni Sportif Direktoru Emre Belozoğlu, burada izlediği video sonrası konuşmanın kolay olmadığını ifade ederek, "Biraz once videoyu izledim ve cocukluğuma gittik. Zeytinburnu'nda cocukluğum oldu. Buna vesile olan tum hocalarıma şukranlarımı iletmek istiyorum. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Her futbolcunun boyle bir hayatı olsun isterim. Allah bana tuttuğum takımda futbolu bırakmayı nasip etti. Pandemi surecinden dolayı biraz izoleyiz, taraftarlarımızla veda edemedik. Gercekten futbol takımının arkasında cok buyuk bir yapının olduğuna şahit oldum bu surecte. Başta başkanımız olmak uzere finans ekibinin, iletişimden sorumlu olan arkadaşlarımız... Boyle bir yapı icerisinde olmayı cok istedim. Fenerbahce'nin başarılarında pay sahibi olmak istedim. Seni beni olmadan sadece biz olduğumuz bir surecin icinde olmak istedim. İnsanların sabah uyandıklarında, evlerine gittiklerinde mutlu gitmelerini istiyoruz. Rahmetli İslam abinin dediği gibi Fenerbahce mutluysa Turkiye mutludur. Sezon sonu umarım Fenerbahce taraftarına şampiyonluğu yaşatmak nasip olur. Kendini Fenerbahce'ye ait hisseden herkes icin soylemek istediğim bizlere inanmaları. Mutlaka hatalarımız olacaktır ama bu camianın her daim ayakta durabilmesi icin sizlere ihtiyacımız var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı