Fenerbahce Kulubu, eski futbolcusu Emre Belozoğlu'nu sportif direktorluk gorevine getirdi.
Ulker Stadı'nda Emre Belozoğlu icin gercekleştirilen imza torende, kulup başkanı Ali Koc ile yonetim kurulu uyeleri de hazır bulundu.
Emre'nin bir kağıt uzerine değilde Fenerbahce forması uzerine imza atarak kendisini 1 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlaması dikkati cekti.
Burada konuşan Ali Koc, sportif direktorluk modeline inancının devam ettiğini dile getirerek, "Bugun geldiğimiz noktada yeni sportif direktorumuz olarak Emre Belozoğlu'nu acıklıyoruz. Bircok sorumluluğu var. Bizim ozelimizde en buyuk sorumluluk futbol takımımızın geleceğini dizayn etme. Bu en onemli gorevlerinden biri." ifadelerini kullandı.

Sozlerine Cumhuriyet'in 97. yılını kutlayarak başlayan yeni sportif direktor Emre Belozoğlu ise şunları kaydetti:
"Her futbolcunun boyle bir hayatı olsun isterim. Hayalini kurduğu formayı giymek ve futbola onunla veda etmek. Bunun icin cok mutlu ve gururluyum. Bu surecte futbol takımının arkasında cok buyuk bir yapının, cefakar bir yapının olduğuna şahit oldum. Seni, beni olmadan, biz olduğumuz bir surecin icinde bulunmak istedim. O yuzden bugun buradayım. Fenerbahceli insanların eve mutlu gitmelerini, mutlu uyanmalarını istiyoruz. İnşallah sezon sonunda tum branşlarımızda Fenerbahce taraftarına bunları yaşatmak bize nasip olur. Bizlere inanıp guvenmelerini istiyoruz. Sizlerin desteğine, guveninize ihtiyacımız var."
(Surecek)
Kaynak: Anadolu Ajansı / Suha Gur