Adıyaman'ın Kahta İlce Milli Eğitim Mudurluğu tarafından okul mudurleri ile değerlendirme toplantısı duzenlendi.
İlce Milli Eğitim Muduru İbrahim Halil Tuncmen ve Şube Mudurleri Mehmet Turk ile Mesut Coşkun'un katılımıyla yapılan okul mudurleri değerlendirme toplantısında okullarda yurutulen korona virusle mucadele calışmaları değerlendirildi.
Okul oncesi, ilkokul, ortaokul ve lise okul mudurlerine yonelik ayrı ayrı duzenlenen toplantılarda yeni eğitim oğretim doneminde yapılan planlamalar hakkında okul mudurlerine bilgi verildi. Temizlik, sosyal mesafe ve maske kullanımının alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini kaydeden İlce Milli Eğitim Muduru İbrahim Halil Tuncmen, " pandemi surecinde kurumlarımızın tamamı dezenfekte edildi. Yine aynı şekilde kurumlarımızda dezenfeksiyon noktaları oluşturularak oğrencilerimizi bilgilendirme amacıyla uyarı levhaları ve afişlerimiz hazırlandı. Aynı zamanda okullarımızda EBA destek noktaları oluşturarak oğrencilerimizin uzaktan eğitimlerini tamamlamalarına imkan sağladık. Pandemi surecinde ozverili calışmaları ve gayretlerinden dolayı okul idarecilerimiz başta olmak uzere tum personelimize teşekkur ediyorum" şeklinde konuştu.
Toplantı, eğitim oğretim kalitesinin arttırılmasına yonelik okul mudurleriyle yapılan istişare ile sona erdi. - ADIYAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı