AK Parti Odunpazarı İlce Başkanı Ali Acar, Mevlit Kandili ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Acar, mesajında, Turkiye'nin sağlıktan sanayiye, savunmadan her turlu hizmet anlayışına dek dunyaya onculuk edecek konuma geldiğini vurguladı.
Turkiye'nin, bugunlerde ozellikle İslam alemine onculuk ederken, her fırsatta dine ve Hazreti Muhammed'e cirkin yaklaşımda bulunan dış guclere karşı birlik ve beraberliğin en cok pekişmesi gereken bir surecte bulunduğunu vurgulayan Acar, İslam camiasını derinden uzen bu vahim hadiselerin otesinde Hazreti Muhammed'in yeryuzunu onurlandırdığı Mevlid-i Nebi Haftası'nı idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Acar, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bu mukaddes gecenin tum İslam alemine huzur, barış, sağlık ve afiyet getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik icerisinde her turlu zorluğun ustesinden gelebileceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu kıymetli gecenin hemen sonrasında pandemi tedbirleri cercevesinde kutlayacağımız, demokrasimizin ve istikbalimizin simgesi olan Cumhuriyet'imizin 97. kuruluş yıl donumunu kutluyorum. Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataturk'u ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle yad ediyor, tum hemşehrilerimize sevgi, saygı ve hurmetlerimi sunuyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Emrah Yaşar