Şehzadeler Belediye Başkanı Omer Faruk Celik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle esnaf ve vatandaşlara Turk bayrağı hediye ederek, hem bayramlarını hem de Mevlid Kandillerini tebrik etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Omer Faruk Celik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesinde Şehzadeler carşısında esnaf ziyaretleri yaparak hemşehrilerine hem Turk bayrağı hediye etti, hem de kandil ve bayramlarını tebrik etti. Ziyaretleri sırasında Başkan Celik'e, Başkan Yardımcıları Mehmet Kavas, Bilal Demir ve Ahmet Songuler de eşlik etti. Kuyumcular Carşısından başlayan etkinlikte tek tek esnafları ziyaret eden Başkan Celik vatandaşlardan da buyuk ilgi gordu. Etkinlik sonrası bir acıklama yapan Başkan Celik şoyle konuştu: "Bugun mubarek Mevlid Kandili. Tum hemşehrilerimin kandilini tebrik ediyorum. İslam alemi icin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. İslam aleminin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine vesile olsun. İslam coğrafyasında akan kan ve gozyaşının dinmesine vesile olsun inşallah. Yarın da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. Bu bizim icin son derece onemli bir bayram. Cumhuriyetimizin 100. yılı 2023'e az bir sure kala Turkiye Cumhuriyetini daha da buyutmek, guclendirmek icin var gucuyle calışan kadrolar olarak Cumhuriyet Bayramını idrak etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle de hem kandil tebriği yapıyor hem de vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor ve ay yıldızlı şanlı bayrağımızı esnaflarımıza, vatandaşlarımıza hediye ediyoruz ki, evlerimize, iş yerlerine asılsın, goğsumuzu kabartsın. Dosta guven, duşmana korku salsın diye. Hemşehrilerimin kandil ve bayramlarını bir kez daha tebrik ediyor, hayırlı gunler diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı