'Kovid-19 Guvenli Hizmet' ve 'Sıfır Atık' belgelerini daha once almaya hak kazanan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), kalitesini tescillemeye devam ediyor. YEDAŞ son olarak kalite, iş sağlığı ve guvenliği, bilgi guvenliği, cevre ve muşteri memnuniyeti yonetim sistemleri calışmalarına yonelik 2 gun suren bir denetime tabi tutuldu.
Genel Mudurluk birimleri, bolge mudurlukleri, ilce işletmeler ve depolarda toplam 20 kişilik ic tetkikci ekibi ile 24 işletmenin denetimi gercekleştirildi. İc denetimlerin sonucunda ortaya cıkan iyileştirme faaliyetlerinin tamamı kayıt altına alınarak takibi sağlandı. Yoğun hazırlık donemi sonrasında başarılı bir denetim gecirilerek revizyonlar tamamlandı.
Samsun, Ordu, Corum, Amasya, Sinop illerinde sunmuş olduğu hizmetlerde 'surdurulebilirlik, iş sağlığı ve guvenliği, cevreye duyarlılık' konularına onem veren YEDAŞ, 'entegre yonetim sistemleri' konusundaki başarısını, 2 gun suren denetimlerin sonunda kanıtlamış oldu. Genel Mudurluk binasında gercekleştirilen Denetim Sonuc Toplantısı'na YEDAŞ Genel Muduru Hasan Yasir Bora, birim yoneticileri ve denetimi gercekleştiren Kiwa Meyer denetcileri katıldı.
Denetim sonucuyla ilgili acıklamalarda bulunan Genel Mudur Bora, "İş sureclerini iyileştirerek daha verimli bir sistem oluşturmayı benimseyen kurumumuz ic tetkiklerle surec performanslarının kontrol altında tutulmasını sağladı. Boylelikle kalite standardı belgelerini tamamlayarak sektorunde her yıl daha buyuk yenilikler gercekleştiren bir şirket olduğumuzu ispatladık. Calışmalarımızın tumunde cevre, iş sağlığı ve guvenliği gibi konulardaki hassasiyetimizi surduruyoruz. Bu yonde uzerimize duşen sorumlulukları da yerine getiriyoruz. Şirketimiz, yonetim sistemleri uygulamalarıyla, sistemin devamlılığını guvence altına almaktadır. Boylelikle, vizyon, misyon ve stratejilerimizin hayata gecmesini mumkun kılarak, etkin bir şekilde surdurulebilir sistemi yurutme imkanına kavuşmaktadır" dedi.
Ote yandan YEDAŞ'ın 'yonetim sistemleri'ne tam not veren Kiwa Meyer denetcileri, gercekleşen denetimde hicbir uygunsuzluğa rastlanmadığından dolayı, YEDAŞ yonetim sistemleri ekibine, ic denetci ekibine ve denetim sırasında kendilerine yardımcı olan kurum personeline teşekkur etti. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı