Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim goren minik oğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı hazırladıkları gosterilerle kutladı.
Konyaaltı Belediyesi Gursu, Toros ve Uncalı gunduz bakımevi ve kreşlerinde eğitim goren oğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ozel gosteri hazırladı. Kırmızı-beyaz kıyafetleri giyerek, rengarenk bir goruntu oluşturan kreş oğrencileri, Turk bayrakları ve Ataturk posterleriyle sınıflarını susledi. Minikler buyuk bir heyecanla hazırladıkları gosteriyi sundu. Ataturk ve Cumhuriyet şiirleri okuyan kreş oğrencileri, şarkılar soyleyerek, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet'in ilan edilişinin 97'nci yıl donumunu kutladıklarını hatırlattı. Ozellikle bu coşkuyu belediyenin kreşlerinde minik oğrencilerin buyuk bir heyecanla yaşamasını istediklerini vurgulayan Başkan Semih Esen, "Ataturk'u anlamak, anlatmak ve Cumhuriyet değerlerini kucuk yaşta minik oğrencilerimizin oğrenmesini istiyoruz. Belediyemizin Gursu, Uncalı ve Toros kreşlerinde oğrencilerimiz cok guzel gosteriler hazırladı. Onları yurekten kutluyorum. Geleceğimizin en buyuk mirası cocuklardır. Cocuklarımıza Cumhuriyet'i ve Gazi Mustafa Kemal Ataturk'u ne kadar iyi anlatırsak, geleceğimiz o kadar emin ellerde olur" dedi. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı