Kayseri'de yaşayan bisiklet sporcusu 2 kişi, Niğde Genclik ve Spor Bisiklet Kulubune kayıt olmak icin 130 kilometre pedal cevirerek kente geldi.
Ersin Ersoy (37) ve Gokhan Sarı (19), Niğde Genclik ve Spor İl Mudurluğu bunyesindeki Genclik ve Spor Bisiklet Kulubune kayıt yaptırmak icin Kayseri'den Niğde'ye bisikletleriyle geldi.

Ersoy, AA muhabirine, 9 yaşından beri bisiklet sporuyla uğraştığını belirterek, "Niğde Genclik ve Spor Bisiklet Kulubunde yaş sınırlaması olmadığı icin burayı tercih ettim. Bircok kez profesyonel yarışlara katıldım ama hedefime ulaşamadım. Hedefim milli takıma secilmek. Bundan sonra Niğde adına yarışmalara katılacağım ve o cok istediğim milli takıma katılma hayalimi gercekleştireceğim. Kayseri'de yaşıyorum. Niğde, bisiklet sporu acısından iyi bir il." ifadelerini kullandı.
Gokhan Sarı ise 2018'de Kayseri'de duzenlenen okullar arası yarışmada Turkiye ikincisi olduğunu, bundan sonra Niğde adına yarışacağını aktardı.
Genclik ve Spor Bisiklet Kulubu antrenoru Ozcan Kodaz da "Kendilerini kabul ettik. Onumuzdeki surecte Niğde adına yarışmalara katılacaklar. Bu iki sporcunun Kayseri'den Niğde'ye bisikletleriyle gelmesi azimli olduklarını gosteriyor." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Hamza Tav