Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc, KASKİ Genel Mudurluğu'nde duzenlenen 2021 Yılı Yatırım Toplantısı'na katıldı. Başkan Buyukkılıc, toplantıda 2020 yılında yapılan yatırımları değerlendirdiklerini ve 2021 yılı yatırımları hakkında calışmalar yaptıklarını ifade etti.
Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc, toplantı oncesi KASKİ Genel Mudurluğu'nde bulunan birimleri tek tek dolaştı. Birimler hakkında bilgi alan Başkan Buyukkılıc, vatandaşlarla da sohbet etti. Buyukkılıc, daha sonra KASKİ Genel Mudurluğu'nde 2021 Yılı Yatırım Toplantısı'na katıldı. Toplantıya KASKİ Genel Muduru Ozgur Ozdemir ile yonetim kurulu uyeleri ve yoneticiler katıldı. Başkan Buyukkılıc başkanlığında gercekleştirilen toplantıda, KASKİ Genel Mudurluğu tarafından yurutulen 2020 ve 2021 yılı yatırımları kapsamlı bir şekilde ele alındı. Toplantıda konuşan Başkan Buyukkılıc, vatandaşlara daha sağlıklı, daha guvenli, daha kaliteli hizmet vermek icin calışmalar yaptıklarını dile getirerek, şunları soyledi;

"KASKİ Genel Mudurluğu'muzdeyiz. 2020 Yılında yapılanları gozden gecirip, 2021'de yapacağımız yatırımlarla ilgili calışmaları değerlendireceğiz. Kaynaklarımızı goruşeceğiz. Kayserimizin bizleri seven guvenen hemşehrilerimize 'daha sağlıklı, daha guvenli, daha kaliteli hizmeti nasıl veririz' sorusunun calışmalarını yapacağız. Aynı zamanda yarın Cumhuriyet Bayramı olduğu icin şimdiden Cumhuriyet Bayramı'nızı kutluyorum. Cumhuriyetimizin nice yıllara erişmesini temenni ediyorum. Rabbimden 2023'te 100'uncu yılını kutlamayı ve daha sonra da yuzyıllarca yaşamayı nasip eylesin diye de temenni de bulunuyorum. Arkadaşlarımıza gayretli, uyumlu ve şehrimizin insanına hizmet sevdalı yaklaşımlarından dolayı da teşekkur ediyorum. Ayrıca bugun Mevlid Kandilimiz bu vesileyle alemlere rahmet olarak gonderilen Hz. Peygamberimiz (S.A.V)'in doğum gunu vesilesiyle tum İslam Aleminin Mevlid Kandilini de kutluyorum." - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı