BURSA'da, sokakta oynayan Ozgur E.'ye (8), surucusunun sokağa donuş yaptığı otomobil carptı. Kaza anı, guvenlik kamerasına yansırken, hastanede tedaviye alınan cocuğun sağlık durumunun iyi olduğu oğrenildi. Kaza sonrası gozaltına alınan surucu Yaşar T. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Kaza, dun merkez Osmangazi ilcesine bağlı Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Oyun oynayan Ozgur E.'ye, sokağa donuş yapan Yaşar T. yonetimindeki 16 SZV 29 plakalı otomobil carptı. Aracın altında kalan Ozgur, yaralandı. İhbar uzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı cocuk, sağlık ekiplerinin ilk mudahalesinin ardından ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Ozgur E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu oğrenildi. Kaza sonrası gozaltına alınan Yaşar T., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
KAZANIN GORUNTULERİ ORTAYA CIKTIOte yandan kaza anının, cevredeki iş yerinin guvenlik kamerasına yansıyan goruntuleri ortaya cıktı. Goruntulerde otomobilin, sokağa donuş sırasında Ozgur E.'ye carptığı ve cevredekilerin panik halinde koştuğu anlar yer aldı.'YAVAŞ OL, COCUKLARI EZECEKSİN' DEMİŞKazanın gorgu tanığı Necdet Kılıc (38), "Cocuklar sokakta oynuyordu. Sonra bir otomobil geldi, sokağa dondu. Ben arkasından birkac kere seslendim, 'Yavaş ol, cocukları ezeceksin' diye ama duymadı. Sonra cocuklardan birine carptı. Hemen koştuk, şofor de arabayı geri cekti, cocuğu aldık arabanın altından. Ben ilk başta ağzından kan akınca korktum ama sonra benimle konuşunca anladım durumunun iyi olduğunu. Bacağından yukarı doğru morluk ve ezilme vardı. Akşam da sağlık durumunun iyi olduğunu oğrendik" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Derya EVREN