Vedubox ile Bi' Dunya İcerik tarafından online etkinlikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dijital platformda kutlanacak.
Vedubox'un acıklamasına gore, yuzde 100 bulut teknolojisine sahip eğitim yonetim platformu Vedubox, Bi' Dunya İcerik tarafından gercekleştirilecek online Cumhuriyet galasının altyapısını sağlayacak.
Online galada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 1.000'den fazla gencin katılımıyla coşkuyla kutlayacak.
Acıklamada goruşlerine yer verilen Bi' Dunya İcerik Gelişim Mentoru Nesrin Fırat, online galanın Cumhuriyet'in 97. yıl donumu kutlamaları kapsamında duzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Birbirinden farklı genc bireylerle bilgi paylaşmak, ortak akıl, ortak karar ve ortak uygulama prensibini ilke edinip tum globalde her alanda ve her birey ya da kuruma dokunmak istiyoruz. Universite oğrencileri oncelikli olmak uzere herkesin katılımına acık gala, Bi' Dunya İcerik genclerinin organizasyonunda gercekleşecek. Etkinliğe sanatcı olarak, Yuksek Sadakat grubunun solisti Cemil Demirbakan ile Masis Aram Gozbek ve Boğazici Korosu katılacak. Değerlerin paylaştıkca coğaldığını duşunuyoruz. 29 Ekim'i bu bilinc ve coşkuyla dijital ortamda kutlayacağız."
Fırat, Cumhuriyet'in 97. yılına ozel 97 katılımcıya surpriz hediyeler verileceğini bildirdi.
1.000'den fazla katılımcı bir araya gelecek
Vedubox Pazarlamadan Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Harun Taşcı da sosyal sorumluluk anlayışıyla altyapı sağlayacaklarını belirterek, daha once 1.000 kişinin eş zamanlı katılımıyla "Hibritleşme Yoculuğu" isimli uzaktan eğitim kampını gercekleştirdiklerini anımsattı.
Taşcı, "Bu defa da etkinliğimize 1.000'in uzerinde gencin katılmasını bekliyoruz. Bir katılımcıya 1 aylık ucretsiz Vedubox uyeliği de vereceğiz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Uğur Aslanhan