E-ticaret sektoru gun gectikce gelişmeye devam ediyor. E-ticaret pazarındaki bu hızlı yukseliş beraberinde tuketici şikayetlerinin de artmasına neden oluyor. İstanbul Kent Universitesi Adalet bolumunden Dr. Oğretim Uyesi Murat Can Pehlivanoğlu ise bir e- ticaret platformu uzerinden alışveriş yapan tuketiciye urunun eksik ya da ayıplı gonderilmesi durumunda e- ticaret platformunun tuketiciye karşı sorumlu olduğunu soyledi.
Tuketicinin satıcıya karşı doğrudan başvuru hakkı bulunduğunu soyleyen İstanbul Kent Universitesi Adalet bolumunden Dr. Oğretim Uyesi Murat Can Pehlivanoğlu, "Tuketiciler, internet ortamında yaptığı alışverişleri e- ticaret platformları uzerinden gercekleştiriyor. Burada tuketici ve satıcı arasında bir mesafeli satış sozleşmesi kuruluyor. Bu sozleşme kapsamında satıcının urunu eksik, ayıplı, ya da zamanında teslim etmemesi durumunda tuketicinin satıcıya karşı doğrudan başvuru hakkı bulunuyor. Bu anlamda tuketici bakanlığa, tuketici hakem heyetine, tuketici mahkemelere başvurabilir. Fakat bu noktada elektronik ticaret platformlarının sorumluğunu vurgulamak gerekir. Uygulamada goruyoruz ki, bazı elektronik ticaret platformları urunun ayıplı, eksik olduğu ya da satıcıya ulaşılamadığı durumlarda tuketiciye hicbir sorumluğu olmadığını, kendisinin sadece aracı durumda olduğunu soyluyor. Bu yanlış bir ifadedir" dedi.

"ELEKTRONİK TİCARET PLATFORMLARININ TUKETİCİYE KARŞI SORUMLULUKLARI BULUNUYOR"
Elektronik ticaret platformları internet uzerinden gercekleşen satışlarda tuketiciye karşı sorumlu olduğunu soyleyen Pehlivanoğlu, "E- ticaret platformları satıcıların hukuka uygun şeklide faaliyetlerini gercekleştireceklerine yonelik hem alıcıya hem de satıcıya taahhutte bulunuyor. Dolasıyla e- ticaret platformlarının sorumlu olmadıklarını iddia etmelerinin gecerli olacağını duşunmuyorum. Bir e-ticaret sitesine alışveriş yapmak icin girdiğimizde, site uyelik surecinden sonra bazı metinleri onaylatılıyor. Nitekim bizler bu sozleşmeleri okumadan işaretlediğimiz icin bu sozleşmelerdeki bazı maddelerin bir hukmu yoktur. Bunlara bizler genel işlem şartları diyoruz. ve bu maddeleri gecersiz kabul ediyoruz" ifadelerini kullandı.
"TUKETİCİNİN E- TİCARET PLATFORMUNU ŞİKAYET ETME HAKKI VAR"
Satıcının urunu ayıplı cıkarsa tuketicinin urunu iade etme hakkı bulunduğunu belirten Pehlivanoğlu, "Ama bazı tuketiciler iade surecinde artık aynı satıcının o platformda olmadığını goruyor. Bu durumda e-ticaret platformuna başvuruda bulunuyor. E-ticaret platformu ise 'bu satışta bir sorumluluğunun olmadığını, aracı hizmet sağlayıcı olarak bu satışın gercekleştirildiğini ve urunun, hukuka uygun olup olmadığını denetleme yonunde bir yukumluğu bulunmadığını' soyluyor. E-ticaret platformları her ne kadar e- ticaret platformlarının sorumlu olmadığı yazsa da tuketici platforma guvenerek urunu satın alıyor. Boyle bir sıkıntı yaşayan vatandaşlara onerim oncelikle e- ticaret platformları icerisinde bulunan uyuşmazlık merkezlerine başvurmaları. Eğer bir sonuc alamazlarsa tuketici hakem heyetlerine başvuru yapmalarını oneriyorum" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı