Fenerbahce'nin yeni uygulaması 'Mohikan Ol'un lansmanı Ulker Arena'da gercekleştirildi. Lansmana Fenerbahce Başkanı Ali Koc, Emre Belozoğlu, Fenerbahce Yonetim Kurulu Uyeleri ve Fenerbahceli unlu isimler katıldı. Sarı -lacivertli kulubun başkanı Ali Koc, lansman sonrası acıklamalarda bulundu.
[h=3]"6-0'LIK GALATASARAY DERBİSİNDE SESİM KISILDI"[/h]Galatasaray'ı 6-0 mağlup ettikleri macta sesinin kısıldığını belirten Ali Koc, "En cok bağırdığım mac o. Sadece 6-0 olduğu icin değil, eşim ile flort aşamasındaydık, maca goturmuştum. O yorulmuştu locaya yollamıştık, biz devam etmiştik" dedi.
[h=3]"SIKINTILI GUNLER YAŞADIK"[/h]Başkanlık surecinde motivasyonunun cok duştuğunu ve kulup olarak sıkıntılı gunler yaşadıklarını dile getiren Koc, "Hicbir zaman sabah kalkarken bugun de parayı nereden bulacağız, bu işi nasıl dondureceğiz diye duşuneceğim aklımın ucundan gecmezdi. O hissiyat, cok fazla motivasyon veren bir hissiyat değil ama cok şukur sağlığım yerinde, pozitif duşunuyorum ve tunelin sonunda ışık olduğunu da duşunduğum icin enerji kaybetmeden işimize bakıyoruz." ifadelerini kullandı.
[h=3]TARAFTARI HEYECANLANDIRAN ALEX CIKIŞI[/h]Taraftarın gonlunde taht kuran Alex de Souza ile ilgili de konuşan Ali Koc, "Yaz aylarında belki Volkan - Emre karması ile Alex karması macı yapacağız." dedi.
[h=3]"MOHİKAN OL" UYGULAMASI NEDİR?[/h]"Mohikan Ol" uygulamasıyla sarı-lacivertli taraftarlar toplayacağı puanlarla uygulama uzerinden Feneriumlar'dan alıveriş gercekleştirebilecek. Aynı zamanda uygulama icerisinde bulunan anket ve yarışmalara katılan taraftarlar dijital medyada soz sahibi olacak.