Didim Belediyesi Temizlik İşleri Mudurluğu kent genelinde calışmalarına devam ediyor.
Sağlıklı, temiz ve hijyenik bir kent oluşturmak amacıyla gece-gunduz calışmalarına devam eden Didim Belediyesi Temizlik İşleri Mudurluğu ekipleri, ilcede bulunan boş arazi ve arsalarda, insan sağlığını tehdit eden, cevre kirliliğine neden olan ve ilcenin siluetine zarar veren soba kulleri, inşaat atıkları, hurda eşya, cop ve moloz gibi goruntuyu bozan maddelerin temizliğini duzenli olarak gercekleştiriyor.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ın talimatı doğrultusunda, Temizlik İşleri Mudurluğu tarafından arazilerin temizlenmesi icin kurulan ekip tum mahalleleri kapsayacak şekilde calışmalarına başladı.
Calışmalar kapsamında ilcede mal sahipleri tarafından temizliği yapılmayan boş arazi ve arsalar ile ilgili yapılan tebligat ardından, işlemler Didim Belediyesi ekipleri tarafından gercekleştirilerek mal sahiplerine rucu edilecek.
Temiz, sağlıklı ve hijyenik bir kent oluşturmak icin mucadele eden Didim Belediyesi ekipleri, İlcede bulunan boş arsa ve arazilerdeki moloz ve atıkların, belediye tarafından belirlenen dokum sahaların dokulmesini sağlıyor.
Calışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, "Temizlik İşleri Mudurluğu ekiplerimiz vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı bir kent oluşturmak amacıyla calışmalarına gece gunduz devam ediyor" dedi. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı