Kırıkkale'nin en genc yazarı olma niteliğine sahip 18 yaşındaki Sıla Ayca Ertunc, Yahşihan'da imza gunu etkinliği gercekleştirdi.
Yahşihan Belediyesi Nikah Salonunda okurları ile buluşan Sıla Ayca Ertunc, 'En Sevdiklerini En Sevdiklerin Alır' kitabını imzalayarak yuzlerce kitap dağıttı. Okuyucular tarafından oldukca yoğun ilgi goren Ertunc, boyle bir etkinlikte olmaktan cok mutlu olduğunu belirterek katılımcılara teşekkur etti. Ertunc'un arkadaşları da genc yazarı yalnız bırakmayarak hatıra fotoğrafı cektirdi. İmza gunune Kırıkkaleli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Şevket Ozsoy ve tarihci yazar Ahmet Erdal da katılarak destek verdi.
"Hayal etmekten asla vazgecmeyin"
Genc yazar Sıla Ayca Ertunc yapmış olduğu acıklamasında, "Hayal edin ve hayal etmekten asla vazgecmeyin. Bu yolda cok duşeceksiniz cok yaralanacaksınız. Onunuze cıkan dikenleri ellerinizle itin. Sonra bahar bahce olacak her yeriniz. Ama bahar bahce olduğu zaman da hicbir zaman yaralarınızı unutmayın. Cunku onlar sizi oraya getiren şeylerdir. Buraya gelen herkese cok teşekkur ediyorum. Kırıkkale'nin en genc yazarı konumundayım. Kitabım bir genc kızın kucuklukten beri yaşadığı darbeleri anlatıyor. Buralara gelmemde yardımcı olan herkese ve bugunu duzenlemede bana buyuk destek veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Turkyılmaz'a cok teşekkurlerimi iletiyorum" dedi. - KIRIKKALE
Kaynak: İhlas Haber Ajansı