Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yonetim Kurulu Başkanı Omer Gulsoy, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Gulsoy mesajında, "Alemlere rahmet olarak gonderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dunyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız" dedi.
Başkan Gulsoy mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Sevginin ve sevgililerin en şereflisi Peygamber Efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en onemli ve en şerefli olayıdır. Hayatının her noktası ornek, her anı ise kusursuzdur. Peygamberimizin mutlu ve adaletli bir yaşamın mujdecisi olarak yeryuzune getirdiği, hak ve adalet gibi değerlere, insanlığın ozellikle bu donemde cok daha fazla muhtac olduğu bir gercektir. Onun bu doğrultuda ortaya koyduğu ornek ahlakı ozumsemek gerekir. Bu nedenle Mevlid Kandili O'nun getirdiklerini anlamak icin onemli bir fırsattır. Her bakımdan kıvranan insanlığa, verdiği mesajlarla sıkıntılardan cıkış yolunu gosteren Peygamberimiz, gunumuz insanına da kurtuluş recetesini en guzel ornekleriyle vermiştir. Muslumanlar olarak Mevlid-i Nebi haftasında sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yonuyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Maneviyata her zamankinden daha cok ihtiyacımız olan şu gunlerde, insanlığın icine duştuğu sıkıntıların bertaraf edilmesi, İslam dunyasının birliğini beraberliğini, dayanışmasını guclendirmesine vesile olması dileğiyle, tum İslam aleminin Mevlit Kandilini kutluyorum. Mevlit Kandilinin tum dunyaya once sağlık, ardından da barış, bereket ve huzurlar getirmesini Yuce Rabbimizden niyaz ediyorum." - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı