Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc'ın talimatlarıyla Kayseri Universitesi Seyrani Meslek Yuksek Okulu'nun bahcesinde yapılan duzenlenmelerin ardından Rektor Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Başkan Buyukkılıc'a teşekkur ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Buyukkılıc'a şukranlarını sunduğunu soyleyen Karamustafa Buyukkılıc'a teşekkur plaketi de takdim etti.
Kayseri'ye yakışanı yapma azmiyle calışmalarını surduren Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc, gectiğimiz haftalarda ekiplere verdiği talimatla Kayseri Universitesi Seyrani Meslek Yuksek Okulu'nun bahcesini yeniden duzenleyip adeta cicek bahcesine donuşturulmesini sağlamıştı. Bu guzel hizmet icin Başkan Buyukkılıc'a teşekkur ziyaretinde bulunan Kayseri Universitesi Rektoru Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Universitesi'nin gerek merkez birimlerine, gerekse ilcedeki birimlerine her zaman destek veren Başkan Buyukkılıc'ı tebrik etti. Rektor Karamustafa, şunları soyledi:
"Universitemizin gerek merkez birimlerine, gerekse ilcedeki birimlerine her zaman destek veriyorsunuz. Sağ olun. Var olun. Gerek merkez kampusumuz, gerekse tum ilcelerimiz kapsamında gormuş olduğumuz desteğin en son somut orneği de Develi'de gorduk. Develi kampusumuzun yeşile kavuşması, daha nitelikli bir hale gelmesi icin Buyukşehir Belediyemizin yapmış olduğu katkılardan dolayı size şukranlarımı sunuyorum. Cok teşekkur ediyorum. Her zamanda bunu hissediyoruz ki Buyukşehir Belediyemizin Kayseri Universitesi'nin gerek merkez kampusunde, gerekse diğer ilcelerine ulaşmasıyla bizimde heyecanımız artıyor. Cok teşekkur ediyoruz."
Kayseri Universitesine yapılan duzenlemelerle katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Buyukkılıc, Kayseri'yi geliştirmeye ve guzelleştirmeye devam edeceklerini soyledi. Başkan Buyukkılıc, "Kayseri Universitemize yapılan calışmalarla katkı sağlamaktan ve bu calışmaların yanında yer almaktan hepimiz memnuniyet duyuyoruz. Ucuncu devlet universitemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın da vurguladığı gibi. Bizim icin onem arz etmekte. Devletimizin bu prestijli universitesi Kayserimizde ismini taşıdığı icin ona ait olan herhangi taleple ilgili her zaman yanlarında yer aldık. Bize bu yakışır. Bu mantık icerisinde 7 bolgede yapılan calışmalarda da yer alıyoruz. Almaya da devam edeceğiz. Cunku oralardaki guzellikler şehrimize, ulkemize ve genclerimize yansıyacak. Kayseri Universitemize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Son surecte de Sağlık Bilimleri Fakultesi de hayırlı olsun diliyorum. Bir doktor olarak sizleri tebrik ediyorum" dedi. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı