n11.com, yeni donem iletişim calışmaları icin Tolga Cevik ile anlaştı.
Şirket acıklamasına gore, n11.com, Tolga Cevik'in yer alacağı reklam filmi serisiyle mizah anlayışını da ekranlara taşıyacak. Reklam kampanyasının ilk filmi "11.11 İndirim Şov" 27 Ekim'de ekranlarda yerini alacak.
n11.com'un ofisinde gercekleşen buluşmaya Tolga Cevik, n11.com Ust Yoneticisi (CEO) Won Yong Jo ve Girişim Lideri İzi Adato katıldı.
Acıklamada goruşlerine yer verilen n11.com Girişim Lideri İzi Adato, "Geride bıraktığımız 7 yılda muşterilerimize yeni bir alışveriş deneyimi sunmak ve KOBİ'lerimizi desteklemek icin sektorde pek cok yeniliğe onculuk ettik. Bundan sonraki projelerimizin iletişim calışmalarında tuketici ve iş ortaklarımızla aramızdaki bağı kuvvetlendireceğine inandığımız değerli oyuncu Tolga Cevik'le uzun soluklu bir iş birliğine imza attık. Tolga Cevik'in eğlenceli baba rolunu ustlendiği reklam serimiz '11.11 İndirim Şov' ile başlayıp yepyeni projelerin iletişimiyle devam edecek." ifadelerini kullandı.
"Zeki" karakteriyle aile babasını canlandıracak
Tolga Cevik de n11.com'un, pandemiyle birlikte evdeki herkese hitap eden bir platform haline geldiğini belirterek, "Orneğin bizim evde pandemi oncesinde elektronik alışverişi eşim yapıyordu. Bu surecte benim dijital dunyaya girişim de 10 yıl one cekildi." değerlendirmesinde bulundu.
Pandemiyle birlikte e-ticarete hızlı bir başlangıc yaptığını aktaran Cevik, şunları kaydetti:
"Arkasından n11.com ile dostluğumuz başladı. Şu an e-ticaretin her aşamasını bilen biri haline geldim. Yeni reklam kampanyasında tatlı bir baba, guzel bir aile hayatımıza girecek. Hatta Zeki'nin 'Keşke bu adam bizim evde olsa' denilecek bir karakter olacağına inanıyorum. Kamp yapmayı cok seviyorum. Hatta ucak rotası olmayan yerleri bulmaya calışıyorum. İki gun boşluk bulsam, hızlıca program yapıyorum. O yuzden kamp malzemeleri, kamp giysisi ve ihtiyaclarına yonelik alışveriş yapmayı seviyorum."
"Teaser" filmi 27 Ekim'de ekranlarda yerini alan kampanyanın devam filmleri 11.11'e kadar surecek. Reklam filminde Tolga Cevik, Zeki karakteriyle aile babasını canlandıracak. Zeki, kızı Seda ve nişanlısı, n11.com'un indirimlerini duyuracak.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Tolga Yanık