Ağrı'daki meslektaşlarıyla video konferans yontemiyle buluşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'u meslektaşları Ağrı'ya davet etti. Bakan Selcuk, meslektaşlarını kırmayarak Ağrı'ya geleceğinin mujdesini verdi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, "Ziya Oğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında video konferans yontemiyle Turkiye'nin her koşesinde gorev yapan meslektaşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bakan Selcuk, Ağrı'daki meslektaşlarıyla video konferans yontemiyle buluştu. İl Milli Eğitim Muduru Mehmet Faruk Tekin'in konuşmasının ardından meslektaşlarının yaşadığı sorunları ve cozum onerilerini dinleyen Bakan Selcuk, meslektaşlarının muzik dinletisi, aileleri ve oğrencilerle birlikte sınıflardaki surprizlerine teşekkur etti. Meslektaşlarının Ağrı'ya daveti uzerine Bakan Selcuk, meslektaşlarını kırmayarak Ağrı'ya geleceğinin mujdesini verdi. Ayrıca bir oğretmenin cocuğuna kendi sınıfında ders verme talebine sessiz kalmayan Bakan Selcuk, oğrenciye sınıfta ders vereceğini soyledi. Oğretmen ve oğrencilerin tanıttığı proje ve calışmalarını beğenen Bakan Selcuk, meslektaşlarını ve oğrencileri makamına davet etti. Oğretmenler, kendileriyle bir araya geldiğinden dolayı Bakan Selcuk'a teşekkur ettiler. Meslektaşlarının yapacakları tum calışmalarda yanlarında olacağını belirten Selcuk, meslektaşlarına başarılar dileyerek video konferansı bitirdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı