Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Cetin, "Anadolu kuluplerine karşı bir emek hırsızlığı var. İzlendiği zaman pozisyonumuzun penaltı olduğunu herkes gordu. Butun yorumlar da bu şekilde. Anadolu kuluplerinin kaderi bu, yazık. Bu emekler yukarıdakiler gibi olmuyor. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.
Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Cetin, 3-2 mağlup oldukları Beşiktaş macı sonrası acıklamalarda bulundu. Macın hakemine tepki gosteren Cetin, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ancak sizlerin de seyrettiği gibi gercekten Anadolu kuluplerine karşı bir emek hırsızlığı var. İzlendiği zaman pozisyonumuzun penaltı olduğunu herkes gordu. Butun yorumlar da bu şekilde. Anadolu kuluplerinin kaderi bu, yazık. Bu emekler yukarıdakiler gibi olmuyor. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bu emek kolay kazanılmıyor, bu emeğin karşılığı bu değil. Hepsini Allah'a havale ediyoruz. İtiraz da etsek insanlara karşı emek kaybı var. İcimiz acıyor gercekten. Bunun hafiflerine penaltı calındığı donemler oldu, aleyhimize. Sesimizi cıkarmadık. Bu penaltı barizdi. VAR'a gidilmesine rağmen penaltı verilmedi. İzleyince kamuoyu kararını verir. Sokak sokak gezip bir şeyler toparlayıp futbolcularımızın hakkını odemeye calışıyoruz. Kucak dolusu hakkımız da yenince ağırımıza gidiyor. Mustafa'nın kasığında yırtık var. Muhtemel 1 ay yok Mustafa. 3 sakatımız vardı, kovid vakamız vardı. 6 eksikle oynadık. Oyleyken bile iyi bir mucadele verdik" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ramazan CETİN