Milli futbolcu Burak Yılmaz, Lille'in Nice'e konuk olduğu macın 79. dakikasında oyundan alınmasının ardından cılgına dondu. Yedek kulubesine agresif bir şekilde gelen Burak'ın kufur ettiği anlar ekranlara yansıdı.
Milli futbolcu yaptığı acıklamada gosterdiği tepki nedeniyle ozur diledi ve bir daha yapmayacağını belirtti.
Herhangi bir şahsa tepki gostermediğini belirten Burak, "Dun mac sırasında sarı kart gormemin ardından sinirlendim. O adrenalin ile kenara gelince tepki gosterdim. Gosterdiğim tepki herhangi bir şahsa karşı değildir. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. Hocamızdan, arkadaşlarımdan ve taraftarlarımızdan ozur diliyorum" dedi.

[h=3]"BURAK KALENİN ONUNDE BİR AVCI GİBİ"[/h]Lille forması altında harikalar yaratan ve 7. macında 4. golunu atan 35 yaşındaki Burak Yılmaz hakkında macın ardından acıklamalarda bulunan Lille teknik direktoru Christophe Galtier, "Burak Yılmaz gercek bir golcu, kalenin onunde cok soğukkanlı bir avcı gibi.Jonathan David yedek başladı, Burak oyundaydı ancak bu durumu yonetmek benim işim. Macın sonlarına doğru yaşananları yonetmek de benim işim ancak bu durum Burak'ın 35 yaşına rağmen hala hırsını gosteriyor, Lille'e bir şeyler katmak istiyor ve taraftarımızın boyle bir durumdan memnun olması gerekir" dedi.
[h=3]BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?[/h]Burak Yılmaz da kısa bir sure once Galtier de hakkında, "Hocamız geldiğim gunden beri bana yardımcı olmaya calışıyor. Tamamen ne istediğini bana anlatmaya calışıyor. O bana bir adım geliyorsa ben ona koşmaya calışıyorum. Bu ilişki sayesinde bu adaptasyon surecini atlattım" ifadelerini kullanmıştı.