2020-2021 akademik yılının ilk "Universite Guvenlik Koordinasyon Toplantısı", Samsun Vali Yardımcısı Hasan Ozturk başkanlığında Ondokuz Mayıs Universitesinde (OMU) gercekleştirildi.
Rektorluk Toplantı Salonu'nda gercekleştirilen toplantıya; OMU Rektoru Prof. Dr. Yavuz Unal, Samsun Universitesi (SAMU) Rektoru Prof. Dr. Mahmut Aydın, İl Emniyet Muduru Dr. Omer Urhal, İl Jandarma Komutanı J.Alb. İbrahim Guven, OMU Rektor Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, SAMU Prof. Dr. Selahattin Kaynak, OMU Genel Sekreteri Prof. Dr. Huseyin Genccelep, Samsun Buyukşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Seyfi Kucukgoncu, Genclik ve Spor İl Muduru İsmail Hakkı Kasapoğlu ve istihbarat şube mudurluğu yetkilileri katıldı.

Toplantıda; kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliği ve koordinasyon, universite oğrencilerinin huzur ve guvenliğinin sağlanması, sorunsuz bir eğitim-oğretim donemi gecirmeleri, ulaşım, barınma problemlerinin tespiti ve bunların cozum yolları gibi pek cok konu ele alınırken bu konu başlıklarıyla ilgili değerlendirmeler paylaşıldı. Yeni akademik yılın ilk toplantısı, başarılı ve verimli bir eğitim-oğretim donemi temennisiyle sona erdi. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı