ZEYNEP ANNESİNE 'KURTAR BENİ' DEMİŞ
Nefes borusuna ekmek kacması sonucu yaşamını yitiren Zeynep Karakolcu'nun dayısı Zekeriya Ozer, "Zeynep ve annesi bana geldi. Annesi daha sonra eve gitmek istedi, kızına 'Kalk evimize gidelim' dedi. Zeynep de, 'Hayır, Zeki babamla kalacağım' dedi. Ben de ona yan tarafta bulunan bakkaldan bir şeyler aldım. Zeynep daha sonra evde benim aldığım cikolataları, biskuvileri kaldırıp, bir kenara atıyor ve annesinden ekmek istiyor. Annesi de ekmek veriyor, bir muddet sonra Zeynep annesinin eteğine yapışarak 'Kurtar beni' diyor. Annesi Zeynep'i yuz ustu yatırıyor, sırtına vuruyor, elini ağzına sokarak ekmeği cıkarıyor ama cocuk boğulmaktan yorulmuş, ambulans geliyor. Cocuğu daha sonra devlet hastanesine goturuyorlar. Oraya gittiğinde Zeynep zaten yaşamını yitirmiş, orada cocuğu tekrar yaşama donduruyorlar. Daha sonra Kocaeli Universitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk ediyorlar. Burada 9 gun yoğun bakımda kalıyordu, en son cuma gunu doktor bize beyne oksijen gitmediğini soyledi. Cuma sabahında cocuğun beynine oksijen verdiler. Zeynep'in beyni kabul etmemiş, durumu kritik hale gelmişti, bugun vefat etti" dedi.
Ergun AYAZ-Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli),
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ergun AYAZ