5 yıl surdurduğu TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenorluk gorevinden istifa eden Orhun Ene, "Kararım duygusal ve anlık verilmiş bir karar değil" dedi.
TOFAŞ Basketbol Takımı'nda 5 yıldır gercekleştirdiği başantrenorluk gorevini bırakma kararı alan Orhun Ene, acıklama yaptı. Tecrubeli antrenor şunları soyledi:
"Her şeyden once butun Bursalı basketbolseverlere, 5 sezon boyunca bizi destekleyen Tofaş taraftarına, Bursa'da kazandığım dostlarıma, Bursa halkına, Tofaş Spor Kulubu calışanlarına; Başkanımızdan, malzeme sorumlumuza kadar 5 sene suresince birlikte calışma ayrıcalığını yaşadığım herkese teşekkur etmek istiyorum. Kararım duygusal ve anlık verilmiş bir karar değil, profesyonelce alınmış bir karardır. Sezon başında, erken alınmış bu karar takımın ligdeki guncel durumu veya alınan sonuclara bağlı değil, 15 yıllık ust duzey antrenorluk tecrubelerime de dayanarak, takımı daha ileriye goturemeyeceğimi duşunduğum icin alınmıştır. Bu surec icerisinde bana sağlanan imkanlarla kulubu taşıyabileceğim en iyi noktaya taşıdığımı ve başta yola cıkarken koyduğumuz hedeflere ulaştığımızı duşunuyorum. Bugune dek kısa vadeli, sonuc odaklı hedefler yerine, kulup organizasyonlarını ileriye taşıyacak oyuncu ve takım bazında surdurulebilir ve gelişimi hedefleyen projelerde olmayı tercih ettim. Tofaş Spor Kulubu'ndeki misyonumu bu doğrultuda tamamladığımı duşunuyorum. Turk basketbolu icin onemli bir değer olan Tofaş Spor Kulubu'ne ve benden sonra bu sorumluluğu alacak meslektaşıma başarılar diliyorum." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı