UEFA Uluslar Ligi icin Portekiz milli takımı kampına katılan ve corona virus testi pozitif cıkan Cristiano Ronaldo, Portekiz'deki evinde karantinaya girdi. Juventus oyuncusu, iyileşmeden ulkesinden İtalya'ya gidince covid-19 kurallarını ihlal ettiği gerekcesi ile gundeme geldi.
İtalya Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, Rai Radio'ya verdiği demecte Ronaldo'nun kurallara saygı duymadığını soyledi. Spadafora, "Cristiano protokollere saydı duymadı. Federal Savcı Ofisi, kanıtlara dayanarak soruşturma başlattı" dedi ve kimsenin protokollerden muaf olmadığını aktardı.

[h=3]RONALDO SUCLAMALARI KABUL ETMEDİ[/h]Ronaldo ise İtalya Spor Bakanı'nın soylediklerini reddetti. 35 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından "Ben hep evdeyim. Şimdi guneş banyosu yapıyorum ve gunlerin gecmesini bekliyorum. Kurallara saygılıyım, hepsine uydum. Soylenenler yalan" diyerek suclamaları kabul etmedi.
"İtalya'ya hava ambulansı ile dondum" diyen yıldız oyuncu, "kimse ile iletişim kurmadım, Turin'de bile. Ailem evin başka bir katında, herhangi bir etkileşimde bulunmuyoruz" diye konuştu.
Cristiano Ronaldo'nun koronavirus testi ikinci defa pozitif yıldı. Portekizli yıldız, Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynayacağı karşılaşmayı kacırma ihtimali bulunuyor. Siyah beyazlı ekibin temsilcileri, hucum oyuncusunun Katalan ekibi ile oynanacak mucadelede yer alması icin UEFA yetkilileri ile goruşuyor.