Trabzon'da Ekim ayında hava sıcaklığı normallerin uzerinde seyretmesi, havanın da guzel olmasını fırsat bilen bazı vatandaşlar serinlemek icin denizi tercih etti.
Trabzon'da Ekim ayındaki 26 dereceyi bulan hava sıcaklığı Antalya'yı aratmadı. Guneşli havayı fırsat bilenler denize girerken bazı vatandaşlarda oltasını denize atarak guzel havanın tadını cıkartamaya calıştı.

Trabzon'un Faroz Balıkcı Barınakları arkasında denize giren bazı vatandaşlar suyun hala sıcaklığını koruduğunu belirterek denizin Antalya'da denizin bu kadar guzel olmadığını savundu.
Ekim ayında denize girmenin cok harika bir duygu olduğunu belirten Rasim Sabri Guner, "Ekim ayında denize girmek cok harika. Daha onceleri buraya yuzmek icin geldim ancak hic bu kadar guzel olmamıştı. Hava cok guzel denizde tam Karadeniz'e has Akdeniz gibi değil. Su biraz ısıracak ki Karadeniz, karalığını belli edecek. Cok guzel denize zevkle giriyorum. Bu mevsimlerde denize girmek cok zor, genellikle Trabzon'da bu aylarda yağış olur deniz sezonu coktan bitmiş olur. Denize giren bizler icin iyi ancak doğanın dengesi de bozuluyor bu o anlama geliyor. Toprak şu an su istiyor. Bence şu an Antalya'dan daha guzel" dedi.
Bulent Ufuk Sayıl da suyun yeni soğumaya başladığını ifade ederek "Su soğumaya başladı ancak cok guzeldi. Deniz harika cok guzel sıcak. Antalya'yı aratmıyor. Cok memnunuz. Ekim ayında ilk defa denize girdim. Niyetim Allah nasip ederse 10 Kasım'a kadar denize girmek" diye konuştu. - TRABZON
Kaynak: İhlas Haber Ajansı