Trabzon Arsin Organize Sanayi Bolgesi icerisinde bulunan tır parkında, yangın tatbikatı yapıldı.
Yaşanabilecek acil durumlara karşı hazırlıklı ve soğukkanlı olunmasını sağlamak amacıyla duzenlenen tatbikata, Arsin Kaymakamı Ahmet Ozdemir, Trabzon Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Olcay Bal, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bolgesi Yonetim Kurulu Başkanı Erkut Celebi ve Bolge Muduru Hakkı Yazıcı katıldı.
Trabzon Arsin OSB Yonetim Kurulu Başkanlığı ve Trabzon Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğiyle duzenlenen Acil Durum Tatbikatı sirenlerin calmasıyla başlatıldı. OSB Tır Parkı icerisindeki binaya acil durum sonrası suni duman ve alevler yansıtıldı. Enkaz altında kalanlara Trabzon Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından mudahale edildi.
Konuyla İlgili acıklama yapan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bolgesi Yonetim Kurulu Başkanı Erkut Celebi, "Trabzon Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğiyle duzenlediğimiz Acil Durum Tatbikatında amacımız bolgemiz icerisinde oluşabilecek yangınların cıkmasını engellemek, bolge icerisinde cıkan yangınlara en kısa surede ulaşıp mudahale etmektir. OSB Tır parkında yapılan bu calışma icin başta Trabzon Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanımız Mehmet Olcay Bal'a ve emeği gecen herkese teşekkur ediyorum" dedi. - TRABZON
Kaynak: İhlas Haber Ajansı