Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) uyeleri Nilufer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat, merkezde suren revizyon calışmalarının sevindirici olduğunu soyledi.
Her yıl yonetim kurulu toplantılarını federasyona bağlı derneklerin bulunduğu farklı bir ilde gercekleştiren Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), bu yılki yonetim kurulu toplantısını Bursa'da faaliyet gosteren Her Eve Bir Pati Derneği (HEPAD) merkezinde duzenledi.

Federasyon uyeleri, yonetim kurulu toplantısının ardından Nilufer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Uyeler, Nilufer Belediyesi Veteriner İşleri Muduru Fikriye Eker'den merkez ve sokak hayvanlarına yonelik calışmalar hakkında bilgi aldı.
HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat, yıllardır calışmalarını incelediğimiz Nilufer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde kısa sure once başlatılan revizyon calışmalarını yakından incelemek istedik. Burada suren revizyon calışmaları sokak hayvanların gelecekte daha iyi şartlarda yaşaması adına umut verici" dedi. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı