- Kocasının eve kilitlediği kadını polis kurtardı
Adana'da 20 yıllık kocası tarafından kıskanclık yuzunden eve kilitlenen kadını polis kurtardı
ADANA - Adana'da 20 yıllık evli olduğu kocası tarafından kıskanclık yuzunden eve kilitlenen kadını polis kurtardı.
Edinilen bilgiye gore, olay merkez Seyhan ilcesine bağlı İstiklal Mahallesinde meydana geldi. İddiaya gore, 20 yıl once Murat F. ile evlenen Sibel F. kocası tarafından eve kilitlendi. Bir turlu kapıyı actıramayan kadın yardım icin bağırdı. Bunun uzerine komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler koca Murat F.'ye ulaşıp kapıyı actırdı. Kadın koruma altına alınarak polis merkezine goturulurken koca da gozaltına alındı. Zanlı kocanın karısını kıskanıp dışarı cıkmasını istemediği icin eve kilitlediği one suruldu.

Polis merkezine goturulen kocasının zaman zaman kendisini eve kilitlediğini belirten kadın, "Kendinin yaptığı her şey ortaya cıkacak. Her turlu şiddete maruz kaldım şuan da bir şeyim yok ama psikolojik yonden cok baskı uyguladı. 20 senedir bu şekilde ben onu cektim, kendisi deli beni mahvetti. Bugunde beni eve kilitledi" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FATİH KECE