ANTALYA Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek, koronavirus tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle Akdeniz Universitesi Hastanesi'nde tedavi goruyor. Bugun 58 yaşına yoğun bakımda giren Başkan Bocek'e destek icin Zulfu Livaneli'den Funda Arar'a, Kırac'tan Onur Akın'a, Yonca Lodi'den Hasan Yılmaz'a, Burcu Guneş'ten Fettah Can'a bircok sanatcı video cekerek, gecmiş olsun dileğinde bulundu.
Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek, 17 Ağustos'ta Covid-19 testinin pozitif cıkması uzerine ozel hastanede tedaviye alındı. Sağlık durumunun kotuye gitmesi uzerine Başkan Bocek, 7 Eylul'de yoğun bakıma alındı. Koronavirus tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaclı uyutulan Bocek, Akdeniz Universitesi Hastanesi'ne sevk edildi.
SANATCILARDAN VİDEOLU DESTEKHalen Akdeniz Universitesi Hastanesi'nde tedavi goren Muhittin Bocek'e destek ve doğum gununu kutlamak icin bircok sanatcı video cekip, paylaştı. Başkan Bocek'e gecmiş olsun dileklerinde bulunan sanatcılar şunları soyledi: Zulfu Livaneli: "Sevgili Muhittin Başkan, belki de uyuyorsun ben bu videoyu kaydettiğimde ama aklımız, fikrimiz, kalbimiz iyi niyetimiz bu surec boyunca hep seninleydi. Biliyorum, gorunen duşmanlarla cok kolay baş edersin ama bu sefer gorunmeyen bir duşman geldi ama bunu da yeneceğine duyduğum ilk andan beri inancım tamdı. Şimdi de cok şukur iyi bir noktaya geldi. Daha cok yapacak iş var, daha cok yaşanacak hayat var, mucadele var. Bunu da boyle atlatmış oldun, gecmiş olsun sevgili başkan" dedi.
Funda Arar: "Sevgili Muhittin Bocek, cok gecmiş olsun. Ben inanıyorum ki eskisinden cok daha sağlıklı bir şekilde makamınızda olacaksınız. Gene cok guzel konserler yapacağız. Tekrar gecmiş olsun."Emre Aydın: "Butun dileklerimiz sağlığınıza bir an once kavuşup, aramıza donmeniz yonunde. Acil şifalar diliyoruz. Cok cok gecmiş olsun."Ali Altay: "Torosların yurekli evladı cok kıymetli Muhittin Başkanım, sadece Antalya'nın değil, Turkiye'nin kalbi sizinle. Cok kısa zamanda sağlıklı gunlerde goruşeceğiz. Sizi seviyorum."Kırac: "Sevgili Muhittin ağabeyciğim, seni tekrar aramızda gormek, gercekten bize buyuk bir armağan oldu, cok teşekkur ederiz bu azmin icin. Dualarımız seninleydi. Allah sevdiklerinle bize bağışladı. Tekrar kavuşmak, kucaklaşmak dileğiyle seni seviyorum."Onur Akın: "Sevgili dostum, değerli başkanım Muhittin Bocek, sana bir şey olmayacağından hic şuphem yoktu. Sen guclu bir insansın. Yıllardır hem siyasette hem de reel hayatta her şeyin ustesinden geldin. Ama bu hastalık tabi riskli, tehlikeli, ben bunun da ustesinden geleceğini biliyordum. Sana bir şey olmayacak guclu bir yapın var biliyordum. Allah seni, bize ve sevenlerine bağışladı. Hoş geldin tekrar. Seni seviyoruz."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Aslı DURAN