TFF 1. Lig'de Tuzlaspor'a 3-1 yenilen Adanaspor'un teknik sorumlusu Semih Ozu, "Rakibimizi tebrik ediyorum, iyi oynadılar, mucadele ettiler, daha isteklilerdi." dedi.
Ozu, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, maca kotu başladıklarını, buldukları golun ardından ustunluğu ele aldıklarını soyledi.
Devreye onde gitseler macın gidişatının farklı olacağına inandığını kaydeden Ozu, şoyle konuştu:
"Devreye girmeye son 2-3 dakika kala gol yememiz bizi moral motivasyon olarak duşurdu. Devre arasında Karacic'in sakatlık yaşayıp cıkması moralleri bozdu. İkinci yarıda rakip daha istekli arzulu bir oyun cizdi. Skor 2-1 oldu. Ozegovic'le 2-2'yi yakalayabilirdik kotu oynadığımız halde. Ucuncu gol bizi tamamen oyunun dışına attı. Rakibimizi tebrik ediyorum, iyi oynadılar, mucadele ettiler, daha isteklilerdi."

Taner Taşkın : "Lige damgamızı vurmaya devam edeceğiz"
Tuzlaspor Teknik Direktoru Taner Taşkın da sozlerine oyuncularını kutlayarak başladı.
Liderliklerinin devam ettiğini anımsatan Taşkın, şu ifadeleri kullandı:
"Bugun zor bir deplasmanı iyi bir oyun ve mucadele ile kazanarak bitirdik. 7. haftada şukurler olsun liderliğimiz devam ediyor. Tabii ki zor bir surec var, onemli rakipler şu anda altımızda. Onlarla da yakında karşılaşacağız. Biz her hafta iyi futbol oynayarak, mucadele ederek, lige damgamızı vurmaya devam edeceğiz. Bu takımı kurmamızda emeği gecen başkanımıza teşekkur ediyorum. Cok iyi calışan bir ekibimiz var. İyi calışmanın da karşılığını sahada alınca cok haz duyuyoruz."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Eren Bozkurt